Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

Terra Luna coin haberleri: Ekip, planla ilgili teknik sorun mu yaşıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna coin çöküşünün üzerinden yaklaşık 2 hafta geçti. Kripto para birimi, 2 haftayı doldurmamıza rağmen halen gündemdeki tazeliğini koruyor. Pek çok yatırımcının içeride kalması haberleri daha çok önemli yapıyor. Hafta sonunda da Terra Luna coin haberleri ile ilgili gelişmeler yaşandı.

Terra ekibi, yoğun bir çaba sarf ederek yatırımcıların mağduriyetini gidermek istiyor. Sürekli yatırımcılara açıklamalar yapan kurucu Do Kwon ise, sürekli alternatifler üretiyor. Ancak bu bazen istenmeyen sonuçlara da neden olabiliyor.

Terra’nın blok zincirini stabilize etmeye ve bir miktar değeri geri kazanmaya yönelik kurtarma planı, teknik aksaklıklarla dolu olduğu görünüyor. Şu an hali hazırda Hard Fork çatallaması oylanıyor. Fakat bazı teknik sorunların olduğu ortaya çıktı.

Terra Luna coin haberleri: Kurtarma operasyonları ne durumda?

Kurtarma planıyla ilgili kabaca iki teklif bulunuyor. Arkasındaki akıllı sözleşmelerle ilgili sorunlar nedeniyle geçen haftadan bu yana yürütülemediği ortaya çıktı.

Teklifler, fazla UST’yi yakmayı ve ayrıca Terra ile diğer zincirler arasındaki blok zincirler arası iletişimi yeniden kurmayı amaçlıyor. Ayrıca sahiplerinin LUNA ve UST’lerini Terra’ya geri taşımalarına izin verdi.

Hatalar, Terra blok zincirini çatallamaya ve yeni bir sürüm başlatmaya hazırlanırken ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar ise, LUNA sahiplerinin %66’sı teklifin kabul ettiği görünüyor.

Luna neden yükseliyor?

Son Terra Luna coin haberlerinden sonra yükseliş gördük. Özellikle yükseliş dün gerçekleşti. Burada Do Kwon tarafından vergi açıklamaları da önemli oldu. Ayrıca çatallama oylamasının olumlu gitmesi fiyatı yükseltti. Son bir gelişmeye göre yapılan yakım işlemleri resmiyet kazandı ve fiyat etki etti.

Luna coin piyasa değeri ne kadar?

Terra Luna coin, piyasa değeri son 24 saat içinde yüzde 18 artışla 1 milyar doların üzerinde. Tam olarak 1,250 milyar dolarlık bir değere sahip.

Luna arz miktarı son durum

İki başarısızlıktan daha ciddi olanı, fiyatları desteklemek için Terra’nın topluluk havuzundan yaklaşık 1,4 milyar UST tokenı yakmayı amaçlayan Prop 1188’dir. Ancak kullanıcılar teklif lehinde oy verirken, havuzdan var olandan daha fazla UST yakmaya çalışan bir akıllı sözleşme hatası nedeniyle uygulanmadı. Luna arz miktarı şu an aynı şekilde duruyor. Luna burn ya da Luna yakım işlemi yeni bir resmiyet kazandı. Ancak bu işlemler Do Kwon tarafından uyarıldı.

Luna coin Binance Busd

Terra, lider kripto para borsası Binance’da LUNA/BUSD paritesinde işlem görüyor. Luna coin Binance Busd, ilk delist edilmişti. Daha sonrasında tekrar listelendi. Şu an LUNA/BUSD paritesi 0,00018720 seviyelerinde işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin