Terra (LUNA), alımlarıyla dikkat çekiyor! Son alımlar Bitcoin fiyatını etkileyebilecek mi?
Terra (LUNA), alımlarıyla dikkat çekiyor! Son alımlar Bitcoin fiyatını etkileyebilecek mi?

Terra (LUNA), alımlarıyla dikkat çekiyor! Son alımlar Bitcoin fiyatını etkileyebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terraform Labs kurucu ortağı Do Kwon, Luna Foundation Guard (LFG) kâr amacı gütmeyen kuruluşun 100 milyon dolarlık başka bir Bitcoin satın aldığını duyurmak için Twitter’a gitti. LFG’nin Bitcoin cüzdanında şu anda kümülatif olarak 1.7 milyar dolar değerinde 42.406 token bulunuyor. Terra önceki satın alımını Pazar günü 176 milyon dolarla yapmıştı.

LFG Şubat ayının sonlarında, 3AC ve Jump Crypto gibi yatırımcılardan yerel LUNA tokeninin özel satışı yoluyla 1 milyar dolar elde etti. Bu, yerel UST sabit parasının dolar sabitini korumak için büyük bir Bitcoin cinsinden rezerv oluşturmayı mümkün kıldı.

LFG, varlıklarını çeşitlendirmek istiyor!

En büyük iki stabil coin olan Tether (USDT) ve Circle’ın USD Coin’inin (USDC) aksine, Terra’nın UST’si merkezi olmayan, yani fiyatının sabit kalmasını sağlamak için merkezi taraflara güvenemeyeceği anlamına geliyor. Kullanıcılar, yerel LUNA tokenlerini yok ederek UST tokenleri basabilirler, bu da en büyük algoritmik stabil coinin değerini 1 dolarda tutmaya yardımcı olur.

Örneğin, Iron Finance’in (IRON) algoritmik stabil coini, kötü bir şekilde sabit değerini kaybetti ve geçen Haziran ayında neredeyse sıfıra düştü. UST ayrıca, piyasa hareketleri nedeniyle geçmişte 1 doların altına düştü. Muazzam Bitcoin rezervinin yaratılması, stabil coinin önemli bir piyasa düzeltmesini atlatmasını sağlamayı amaçlıyor.

Terra’nın büyük alımları artık Bitcoin fiyatını destekleyemez. En büyük kripto para birimi şu anda 40.000 dolar seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor. Geçen hafta LFG, varlıklarını çeşitlendirmek için 100 milyon dolar değerinde Avalanche (AVAX) satın aldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin