Terra geri dönebilecek mi? Uzmanların fiyat hedefi kafaları karıştırdı!
Terra geri dönebilecek mi? Uzmanların fiyat hedefi kafaları karıştırdı!

Terra geri dönebilecek mi? Uzmanların fiyat hedefi kafaları karıştırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA) olayı kripto para piyasasında çok derin yaralar bıraktı. Proje çoğu kişiye göre öldü ancak ortaya çıkan yeni bir anket, LUNA’nın öldüğünü düşünmeyenlerin hiç de az sayıda olmadığını gösteriyor.

Terra için 143 dolar hedefi kafaları karıştırdı

Ürün karşılaştırma platformu finder․com, TerraUSD (UST) ABD doları ile paritesini kaybetmeden önce kripto para birimi Terra (LUNA) hakkında 36 fintech uzmanıyla anket yaptı. Ankete göre, Finder’ın uzmanları yıl sonundan önce LUNA’nın 143 dolar olacağını tahmin etti. Şu anda, LUNA bir sentten bile çok daha az değere sahip ve son üç gün içinde tüm zamanların en düşük seviyesinden %23.000’in üzerinde değer kaybederken, LUNA’nın 143 $’a ulaşması için %58.331.533 sıçraması gerekecek.

LUNA ve UST çökmeden önce, çok sayıda insan Terra Blockchain projesi hakkında çok iyimserdi. Ürün karşılaştırma platformu Finder․com’un son Terra (LUNA) Fiyat Tahminleri Raporu bu gerçeği vurguluyor. Finder’daki araştırmacılar, düzinelerce fintech ve kripto uzmanıyla XRP, ETH, APE ve daha fazlası gibi kripto varlıklarla ilgili birçok anket gerçekleştirdi. Finder’ın en son araştırması Terra’ya (LUNA) değiniyor ve anketin verileri, Terra’nın potansiyelini gösteriyor.

Digitalx Asset Management fon başkanı Matthew Harry, LUNA’nın yıl sonuna kadar coin başına 160 dolar civarında olacağını belirtmişti. Çöküşten sonra iseHarry şunları söyledi:

“Şu anda LUNA hakkında çok fazla belirsizlik var. Proje gerçekten iddialı ve hedef takdire şayan ama LUNA tokeninin ne olacağı belirsiz.”

Finder's Poll Conducted Weeks Before Terra's Fallout Predicted LUNA Would Tap $143 This Year

Rouge International’ın genel müdürü Desmond Marshall, Terra’nın yerel tokeni LUNA’nın “çok yakında düşmesini” bekliyordu. Marshall, bunun “genel işlevsel desteğin eksikliğinden” kaynaklandığı konusunda ısrarcıydı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin