Terra fiyatını (LUNA) ne bekliyor?

Terra fiyatı için beklenen yön! Yükseliş trendi bitiyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra fiyatı, 13 Aralık’ta onu yeni zirvelere iten büyük bir yükseliş trendine girdi. Bu yükseliş etkileyici olsa da, piyasa katılımcıları kâr kaydettikçe yükseliş trendi muhtemelen zaman içinde tersine dönecek. Bu tersine dönüş, muhtemelen Terra’yı (LUNA) istikrarlı destek seviyelerine indirecek.

Terra fiyatı, sabit bir zemin arıyor

Terra fiyatı, yatırımcıların tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 81,87 dolardan sonra kâr elde etmek için acele etmesiyle bir satış yaşıyor. Bu rekor satış, altı gün içinde meydana gelen %57’lik bir ilerlemeden kaynaklandı. Piyasa katılımcıları varlıklarını boşaltırken, LUNA düşüşüne devam edecek.

Terra fiyatı şimdiden 76.23 dolar seviyesindeki acil destek seviyesini deldi ve bunun altında geziniyor. Bir satış emri barajı, LUNA’nın %50 geri çekilme seviyesini 66.85 dolarda yeniden test etmesine neden olacak ve mevcut pozisyonda 74.68 dolardan %10’luk bir düzeltme oluşturacak.

LUNA’nın burada bir taban oluşturma şansı olsa da, Yatırımcıların, gelen satış baskısını yumuşatmak için bir dayanak görevi görecek 63.25, 60.70 ve 58.15 dolarda %62, %70.5 ve %79’luk geri çekilme seviyelerine dikkat etmesi gerekiyor.

Terra fiyatı
LUNA/USD

Terra fiyatı için işler çok ağır görünse de, kenarda kalan yatırımcılardan gelen satın alma baskısındaki artış, anlatıyı değiştirebilir. LUNA boğaları, mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 81.87 doların üzerinde bir salıncak üretirse, bu yeni bir zirve oluşturacak ve düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin