Eski kongre adayından çarpıcı Terra Classic ifadeleri…

Terra fiyat tahmini: Majör altcoin neyi hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan iyileşmeler hemen hemen her varlıkta kendini gösteriyor. Özellikle de ilk 50 içinde yer alan varlıklar piyasaya öncülük ediyor. Tüm piyasanın gidişatına yön veriyor. LUNA bunlardan biri olarak gösterilebilir. Son yaptığı hamleyle ilk 10 içinde tutunabilen LUNA, daha fazlasını hedefliyor. Fakat bugün daha yatay bir kanal içinde kendini tutuyor. Terra fiyat tahmini bizler için neler söylüyor?

LUNA fiyatı bugünkü seansta sessizliğini koruyor. Diğer günlere göre daha sabit hareketler dikkat çekiyor. Kötü bir performans sergilemese de geçtiğimiz günlere göre hareketlerini azaltmış gibi. Ancak topluluk bir hamle daha bekleyiş içinde.

Yatırımcılar herhangi bir yönlü önyargı konusunda kanaat sahibi olmadığı için fiyat çok dar bir aralıkta seyrediyor. Ancak, LUNA’da daha yüksek seviyelerden bir miktar kar rezervasyonu bekleniyor. LUNA fiyatı, anlamlı bir hareket olmaksızın çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Terra fiyat tahmini için Fibonacci göstergelerine bakılıyor.

Terra fiyat tahmini: Yatay hareketler bitecek mi?

Günlük grafikte, LUNA fiyatı son beş seansta çok dar bir aralıkta işlem görmeye devam ediyor. Fiyat, 43.48$’ın en düşük seviyesinden 104.57$’lık rekor seviyelere %100’den fazla sıçradı. Bir sonraki fiyat hareketi, kritik 90 doların boğalar tarafından sürdürülebilir olup olmadığına bağlı olacak.

Hafta sonuna girilirken iyi bir piyasa ile beraber Terra kaderini belirleyebilir. Diğer yandan yeniden güç toplama niyetinde olabilir. Şu anda fiyat, 0,91 ABD doları olan %0,23 Fibonacci düzeltme seviyesine meydan okuyor. Hayati destek seviyesinin altında kesin bir kırılma, 0,80  dolara yerleştirilen kritik 50 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) doğru satışı hızlandıracak.

İlk yukarı yönlü hedef psikolojik 100$ seviyesinde. Satın alma baskısındaki bir canlanma, fiyatı 110$ civarında yeni rekor seviyeye doğru itebilir. Terra fiyat tahmini için teknik göstergeler ise şu şekilde:

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi ortalama çizgisinin altında dalgalandı. Mevcut okuma 56’da. Göstergedeki düşüş, aşağı yönlü görünümünü güçlendirecek.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaması orta çizginin üzerinde işlem gördü. Ancak gerileyen bir yükseliş momentumunda.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin