Terra fiyat analizi: LUNA 60 dolarda destek buluyor, yükselecek mi?

Terra fiyat analizi: LUNA 60 dolarda destek buldu, yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün güçlü bir düşüşün ardından bir miktar toparlanma beklediğimizden, Terra fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen LUNA/USD önceki desteğin üzerine geri dönmeye çalışacak ve daha fazla düşüşe ulaşılmadan önce daha düşük bir yüksek seviye daha ayarlamaya çalışacak.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde hafif bir düşüş ivmesi gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 0,32 ve yüzde 0,90 kaybetti. Ancak, Terra (LUNA) yüzde 7,57’nin üzerinde bir kayıpla en kötü performans gösteren oyuncu oldu.

Terra fiyat analizi

Terra fiyat analizine göre LUNA, 60.08 ila 68.55 dolar aralığında işlem gördü ve bu son 24 saatte piyasada güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 12,17 azalarak toplam 2,4 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 23,89 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 10. sırada yer alıyor.

LUNA düşüşü tersine mi çevirecek?

4 saatlik grafikte, boğalar muhtemelen hafta sonu momentumu devralmaya hazırlanırken, Terra fiyat hareketinin bugün konsolide olduğunu görebiliriz.

Terra fiyat analizi 4 saatlik grafik

Terra fiyat analizi geçen hafta boyunca yavaş bir geri dönüş gördü. Kasım ayının son günlerinde güçlü bir boğa koşusunun ardından LUNA/USD, genel piyasa ile birlikte geçen Cuma günü 50 dolara düşmeden önce 70 dolarda zirve yapmıştı.

Bununla birlikte, LUNA hızla toparlandı ve geçen hafta sonu 78 dolarda güçlü bir yüksek seviye kaydetti. Pazartesi günü başka bir güçlü yüksek düşük seviyenin 60 dolar olarak ayarlanmasının ardından, başka bir yükselme girişiminde bulundu.

Bu sefer ayılar hızla devreye girerek piyasayı 74 dolarda zirveye çıkarken ve daha yüksek bir düşük seviye ayarlarken yavaşlattı. LUNA, Çarşamba günü daha fazla yükseliş gördü ve ikinci kez 66 dolarlık desteğe dönmeden önce 76 dolardan biraz daha yüksek bir yerel yüksek seviyeye ulaştı.

Dün, yalnızca 72 dolara ulaşılmasıyla sonuçlanan üçüncü bir yükselme girişiminden sonra, Terra fiyatı hızla 60 dolara düştü. Muhtemelen, yeni bulunan düşük seviye şimdilik yeterli ve LUNA/USD önümüzdeki günlerde daha düşük bir yüksek seviye daha ayarlayarak yükselmeye hazır.

Terra fiyat analizi: LUNA, bugün yükseliş gösteriyor

Terra fiyat analizi, önümüzdeki 24 saat boyunca dünkü kayıptan bir geri çekilme beklediğimizden bugün yükseliş gösteriyor. 60 dolarda güçlü bir destek bulunduğundan, LUNA/USD’nin net bir düşük salıncak kurduğunu varsayabiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin