Terra fiyat analizi: LUNA 45 doları kırmaya hazır mı?
Terra fiyat analizi: LUNA 45 doları kırmaya hazır mı?

Terra fiyat analizi: LUNA 45 doları kırmaya hazır mı? İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra fiyatı dün güçlü bir geri çekilme sonrasında 40 dolarlık daha yüksek bir dip ayarları ve bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, LUNA’nın önümüzdeki 24 saat içinde yükselmeye devam etmesi beklenebilir.

Terra fiyat analizi: LUNA 45 doları kırmaya hazır mı?

Genel piyasa, son 24 saat içinde çoğunlukla düşüş eğilimi ile işlem gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 3,83, Ethereum ise yüzde 4,49 kaybetti. Terra (LUNA) neredeyse yüzde 7’lik bir kazançla en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

Terra 24 saatlik fiyat hareketi

LUNA 39,31 dolar – 45,46 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte güçlü bir volatilite gösterdi. Ticaret hacmi yüzde 6,1 düşerek 1,61 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 18 milyar dolar civarında ve kripto para genel klasmanda 11. sırada yer alıyor.

LUNA 4 saatlik grafik analizi

4 saatlik grafikte, bugün Terra fiyat hareketi için güçlü bir yükseliş momentumu görebiliriz, çünkü yeni bir dip seviye 40 dolar olarak belirlendi.

Terra fiyat analizi: LUNA 45 doları kırmaya hazır mı?

Terra fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda düşüş momentumu dönüşü gördü. Ekim ayının ilk haftasındaki güçlü bir rallinin ardından, yeni bir zirve seviyesi 49 dolar olarak belirlendi.

Ancak, yukarı hareket girişimi LUNA için bir tersine dönüşle sonuçlandı. Neredeyse yüzde 30’luk bir geri çekilme, bir haftadan fazla bir süredir 35 doların üzerinde konsolidasyonla sonuçlandı.

Terra fiyatı, 19 Ekim’de yükseliş momentumu dönüşü gördü ve dün 40 dolara hızlı bir geri çekilmeden önce 44 dolara ulaştı. O zamandan beri, LUNA yükselmeye devam etti ve muhtemelen bugün 49 dolarlık yerel direncin ötesine geçmesine yol açacak.

Terra fiyat analizi sonucu

Terra fiyat analizi, dün 40 dolara gerilemenin ardından yeni bir yüksek seviye belirledi ve bugün de yükseliş gösteriyor. LUNA oldukça hızlı bir şekilde toparlandığı için, bugün ilerleyen saatlerde daha fazla yükselişin gelmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin