featured

Terra fiyat analizi: 66 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Terra, bugün yükselişte. Son saatlerde ise daha da yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. LUNA/USDT için yeni destek noktası 61 dolar oldu.

Kripto para analistleri mevcut rallinin günün ilerleyen saatlerinde de devam etmesini bekliyor. Bu yüzden Terra’nın bugünkü fiyat analizi yükselişi işaret ediyor. Bununla birlikte, 66 dolar seviyesi şu anda önemli bir direnç seviyesi oluşturduğu için LUNA/USD fiyatında hafif bir geri çekilme görülebilir.

Piyasa genelinde son 24 saat içinde çoğunlukla aşağı yönlü hareketler gözlemlendi. Dolayısıyla genel anlamda bir düşüş yaşandığı söylenebilir. Piyasa liderleri olan Bitcoin ve en gözde altcoin olan Ethereum yüzde 2,36 ve yüzde 2,18 oranlarında değer kaybı yaşadı. Bu sırada Terra (LUNA) ise yaklaşık yüzde 2,5 oranlık bir kazançla en iyi performans gösteren coinlerden bir tanesi oldu.

Son 24 saatte Terra fiyat hareketi ne oldu? ‘Terra 0,61 dolar seviyesine geri döner, ilerleyen saatlerde bir başka yüksek seviyeye gider’

Son 24 saat içerisinde LUNA/USD 61.08 dolar ile 66.21 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saatte önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 12,15 artarak toplam 2,66 milyar dolar oldu. Toplam piyasa değeri ise 25,1 milyar dolar civarında. Kripto para birimi LUNA, genel olarak da 12. sırada yer aldı.

LUNA/USD 4 saatlik grafik yorumu: LUNA tüm zamanların rekorunu 66 dolar ile kırdı

Terra fiyat analizi: 66 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesinde 1

4 saatlik grafik incelendiğinde, Terra fiyatının son saatlerde tekrar yükseldiğini ve 66 doların biraz üzerinde iken tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını görebiliriz.

Terra fiyat hareketinde bu hafta, şimdiye kadar güçlü bir yükseliş momentumu gözlemlendi. 40 dolar ile 45 dolar seviyeleri civarındaki birkaç günlük konsolidasyondan sonra, LUNA/USD pazar günü yukarı yönlü bir ivme kazanmaya başladı. Sonuç olarak, bu haftanın başında 50 dolar seviyesine kadar ulaştı.

Bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 55 dolar çok da fazla tereddüt etmeden kırıldı. Kısa bir süre içerisinde LUNA 65 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Bir süre boyunca yükselmeye yönelik olan bazı girişimlerden sonra, satış baskısı geri dönerken bir konsolidasyon oluştu. Geçtiğimiz saatlerde ise Terra, 66 dolar seviyesine hızla ulaştığı için biraz daha yüksek bir set gördü. Bununla birlikte, yaşanabilecek başka bir geri çekilmeden sonra daha yüksek seviyeler gelebilir.

Terra fiyat analizinde sonuç

Terra fiyat analizine göre bugün yükselişte olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü çok kısa bir sürede 61 dolar civarından daha yüksek bir destek noktası oluşturuldu. O zamandan beri LUNA/USD rallisine devam ederek 66 doların biraz üzerinde olan yeni bir zirveye ulaşmayı başardı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin