Terra Classic (LUNC) yükselişi devam ediyor! Daha fazla yükseliş gelir mi, yoksa düşüş kapıda mı?
Terra Classic (LUNC) yükselişi devam ediyor! Daha fazla yükseliş gelir mi, yoksa düşüş kapıda mı?

Terra Classic (LUNC) yükselişi devam ediyor! Daha fazla yükseliş gelir mi, yoksa düşüş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Classic (LUNC), son yedi gün içinde yaklaşık %100 kazanç kaydetti. Bu yazının yazıldığı sırada güçlü satın alma baskısı devam ediyor ve destek bölgesine herhangi bir düşüş yatırımcılar için satın alma sunabilir. Yine de, bu kadar güçlü yükselişlerin ardından derin geri çekilmeler de gelebilir. Bu nedenle, yatırımcılar LUNC pozisyonlarında temkinli olmalı.

Fibonacci seviyeleri olası yükselişe ışık tutuyor!

Terra Classic surges 25% within a day, should you buy a pullback?

4 saatlik gibi daha yüksek bir zaman dilimi grafiğine bakıldığında, yükseliş piyasası yapısı görülüyor. Bu nedenle, daha düşük bir zaman diliminde yatırımcı, yükseliş eğilimi gösterebilir ve satın alma fırsatları arayabilir. Fibonacci seviyeleri (beyaz), 0,00036 doların kısa vadeli bir direnç olabileceğini, 0,00033 dolar seviyesinin ise destek görevi görebileceğini gösterdi.

RSI güçlü bir şekilde yükselişe geçti ve aşırı alım bölgesinde seyrediyor. OBV de son birkaç gün içinde hızla yükseldi. Bununla birlikte, Terra Classic’i satın almadan önce yukarıda belirtilen destek bölgelerine geri çekilmeyi beklemek daha mantıklı olabilir.

LUNC fiyatından ne beklenir?

Terra Classic surges 25% within a day, should you buy a pullback?

LUNC geçen hafta fiyat tablosunda neredeyse %100 değer kazandı. Bu yükseliş, Binance’ın tüm alım satım ücretlerini LUNC yakım adresine göndererek bir yakım mekanizması uygulama planının ardında geldi. Coinglass’tan gelen tasfiye tablosu, geçen hafta çok sayıda kısa pozisyonun geri çekildiğini gösterdi. Bu da ralliyi yukarıya doğru hızlandırdı. Bu nedenle 0,00029 dolardan bir geri çekilme söz konusu olabilir.

Son olarak, güçlü yükseliş trendi önümüzdeki birkaç gün içinde devam edebilir ve kuzeyde, 0,0042 dolar hedef olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin