Terra Classic yeniden atağa kalktı: 400 milyon dolarlık değerini tekrar korudu

Terra Classic yeniden atağa kalktı: 400 milyon dolarlık değerini tekrar korudu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir türlü vazgeçilemeyen varlık haline gelen eski Luna’lar ara sıra yükselişleriyle piyasanın dikkatini çekiyor. Piyasa yapıcılar ya da büyük oyuncuların ısıtıp ısıtıp yatırımcıların önüne koyduğu Terra Classic hiç şaşırtmadı.

Ara ara kripto para birimi, orta ölçekli yükselişlere imza atıyor. Bu da yatırımcıyı çekmesi için yeterli. Ancak dikkatli olman amatör yatırımcı için tam bir tuza anlamı taşıyor. Buna rağmen iyi bir performans göstermesi de elbette şaşırtıcı.

Kısa bir toplu yükselişin peşinden kripto varlıkların çoğunluğu yeniden kırmızıya döndü. Ancak çöken stablecoin olan TerraClassicUSD ilerlemeye devam ediyor ve kendisini son 24 saatte en çok kazanan olarak konumlandırıyor.

Terra Classic bir oyun mu?

Gerçekten de TerraClassicUSD, 28 Ekim’de Kriptoparahaber tarafından bildirildiği gibi önemli bir fiyatlanmaya sahip oldu. Gün içinde %15,07 ve önceki hafta %19,75 artış kaydederek şu anda 0,04349 dolardan işlem görüyor.

Tüm bunlar yeni yatırımcı için yanıltıcı olabilir. Çünkü kullanıcılar burada binlerce dolar kaybetti. Halen kazanan bir kısım olsa da riskin yüksek olduğunu söylemek gerekir.

Terra Classic teknik analiz

USTC’nin teknik analiz (TA) göstergeleri iyimser görünüyor. Çünkü özet 13’te bir ‘satın al’ hissiyatı gösteriyor. Teknikleri daha da bozarsak, osilatörler de 3 ile bir ‘satın alma’ hissiyatı içinde ve aynı şey gösteriliyor. 10’da ‘satın al’ ile hareketli ortalamalar (MA) açısından pozitif ayrılıyor.

Öte yandan üç hafta önce, Proof-of-Stake (PoS) blok zinciri Terra Classic topluluğunun, USTC için yeniden düzenleme teklifini memnuniyetle karşılamıştı. Bu da hemen ardından tokenin aylık en yüksek rallisini takip etmişti. Ortalama Terra Classic burada yüzde 35’lik ivme kazanmıştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin