Terra Classic, yeni yılı nasıl bir fiyatlanma ile karşılayacak?

Terra Classic, yeni yılı nasıl bir fiyatlanma ile karşılayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX vakasına kadar, son yılların en büyük vurgunu Terra Vakfı’na aitti. Projenin yanlış bir şekilde izlediği politika neticesiyle milyar doları bulan bir çöküş hikayesi oluşmuştu. Buna rağmen piyasa halen tutunabilen bir varlık olarak kaldı.

Kasım ayında FTX borsasının iflasıyla Terra’nın yaşadığı çöküş biraz daha gölgede kaldı. Kripto para borsası, iflasıyla beraber sürüklediği şirketlerle adeta nitelikli bir çöküşü gösterdi.

Konumuza dönecek olursak, Terra Classic yatırımı yapan topluluk yıl sonuna az bir süre kala varlık için bir tahminde bulundu. Kripto para topluluğu şu anki fiyattan daha düşük bir fiyatlanma Terra Classic için bekliyor.

Terra Classic, yıl kapanışını nasıl yapacak?

Yayın sırasında kripto para piyasası yeşildeyken, trader’lar ve yatırımcılar LUNC’nin 2022 Noel Günü’nde mevcut fiyatından daha düşük işlem göreceğini tahmin etti.

CoinCodex TA göstergelerine göre Terra Classic’in 27 Aralık’ta yükseleceği ve ardından 31 Aralık’a kadar 0,000211 $’dan işlem göreceği tahmin ediliyor.

CoinMarketCap’teki kripto topluluğu, yıl sonuna kadar Terra Classic’in durumuyla ilgili iyimserliğini kaybetmeyecek ve benzer şekilde 25 Kasım’da alınan verilere göre 31 Aralık 2022’de ortalama 0,000258 ABD doları fiyatla işlem göreceğini tahmin ediyor.

Şu sıralarda 0,0001738 $ olan LUNC, günde %0,76 ve son yedi günde %10,71 artışla işlem görüyor. Terra Classic’in toplam piyasa değeri, yayınlandığı tarihte 1,03 milyar dolar.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin