Terra Luna Classic (LUNC) fiyat tahmini, terra luna classic analizi, lunc analizi
Terra Classic (LUNC) tarafında şaşırtıcı gelişme yaşandı! Neler oluyor?

Terra Classic (LUNC) tarafında şaşırtıcı gelişme yaşandı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Classic (LUNC) yakımları kümülatif olarak 27 milyar tokeni aştı ve toplam tokenler 850 milyarı aştı. Terra Classic (LUNC) varlığını canlandırma kampanyası, topluluk tarafından kampanya başladığından bu yana 27.1 milyar LUNC tokenin kümülatif olarak yakıldığına tanık olduğundan, yolda kalmaya devam ediyor.

Heyecan verici başarı, topluluk tarafından yönlendirilen bir Twitter tanıtıcısı olan “LUNC Burn” ile vurgulandı. Ayrıca, %0,2 oran ayarlamasının ardından son 24 saat içinde 208.61 milyon tokenin yakıldığı da ortaya çıktı. Halihazırda yakılan 27 milyar LUNC’ye ek olarak, yatırımcıların 850 milyar LUNC tokenini stake yaptığı ortaya çıktı. Stake edilen tokenler, varlığın toplam 6.8 trilyon arzının %12.38’ini temsil ediyor.

https://twitter.com/LunaBurn_13/status/1591266446490816513

Toplam 6.8 trilyon token arzının %86,7’si, varlığın mevcut dolaşımdaki arzını temsil ediyor. Özellikle Binance, topluluğun yakma kampanyasını desteklemek için çok fazla katkıda bulundu. Bununla birlikte, zincir dışı yanıklarıyla ilgili olarak, borsa beşinci yanık grubundan sonra haftalık bir rapordan aylık bir rapora geçti. Doğrulayıcılar Allnodes ve LUNCDAO, 24 Ekim’de sırasıyla 30M ve 22M LUNC yakma yanıklarını etkilemede de aktif olmuştur.

Binance‘in en son partisi 31 Ekim’de 1.2 milyar LUNC yaktığını bildirdi. Bir sonraki rapor 2 Aralık için planlandı. LUNC yanıklarının yanı sıra, CZ kısa süre önce Binance’in Terra Classic varlıklarını elinde tuttuğunu açıkladı.

Canlanma kampanyasında daha fazla etkinlik sağlamak için her açıdan birkaç fikir geldiğinden, Terra Classic geliştiricisi Alex Forshaw aynı anda 2 milyon dolar değerinde LUNC yakacak bir öneri bildirdi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin