Terra Classic yakımları nasıl gidiyor? LUNC rallisi bitti mi?
Terra Classic yakımları nasıl gidiyor? LUNC rallisi bitti mi?

Terra Classic yakımları nasıl gidiyor? LUNC rallisi bitti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNC’nin toplu olarak yakılmasının başlamasından yaklaşık iki hafta sonra, kripto para biriminin yakım oranları sabit kaldı. Geçen haftanın sonunu takip eden yedi gün içinde, yakılan LUNC sayısı yaklaşık 7.2 milyar token oldu.

Ayrıca Binance tarafından yakılan coin sayısı yarın bildirilecek. İlk bölümün yakılmasının ardından alım satım komisyonları şeklinde toplanan yaklaşık 6 milyar LUNC’nin piyasadan kaldırıldığını hatırlayın.

Ticaret hacmi verilerine dayanarak, LUNC yakma hacimlerinde bir düşüş bekleyebiliriz. Böylece, CoinMarketCap verilerine göre, 3 Ekim Pazartesi günü LUNC işlem hacmi 913 milyon dolara eşitti, haftanın sonunda değeri kademeli olarak 250 milyon dolara düştü. Yakma işleminin ana hacmi, ticaret komisyonlarının hacmini ve ticaretten alınan vergiyi hesaba kattığında, ticaret faaliyetindeki düşüşün olumsuz bir etkisi olabilir.

Terra Classic (LUNC) fiyat hareketi

LUNC fiyatı hafta boyunca düştü. LUNC, 0,003465 dolarlık önemli direnç seviyesinin üstesinden gelemedi ve 0,0003 doların altına hızla düştü.

Görünüşe göre LUNC fiyatı bu seviyeyi tekrar test etti ve üstesinden gelemediği için daha da düşüyor. Bununla birlikte, Terra çöküşü tüm kripto piyasasının derinden sarstığı için yatırımcılar tokene temkinli yaklaşıyor. Yine de gelecekte ani LUNC yükselişleri ve düşüşleri görebiliriz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin