Terra Classic fiyatı yeniden öne çıktı: Varlık ilk 30’a girmeyi başardı

Terra Classic fiyatı yeniden öne çıktı: Varlık ilk 30’a girmeyi başardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayında büyük bir sükse oluşturan Terra çöküşünün ardından farklı iki varlık ortaya çıkmıştı. Biri Terra Classic diğer ise yine aynı isimle LUNA devam etmişti. Aynı zamanda eski stablecoin de varlığını sürdürmüştü.

Her ne kadar varlıklar işleme açık olsa da yatırımcıların varlıkları sıfırlandı. Büyük bir enflasyonist gören Terra fiyatı bol sıfırlı bir hal aldı. Zaman zaman yükselişiyle de dikkat çeken Terra Classic, yeniden gündeme geldi.

Terra Classic topluluğu, LUNC fiyatını 0,0005$ hedefine ulaşması için başarılı bir şekilde zorladı. Yaklaşık 3.5 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Terra Classic, şimdi ilk 30 kripto listesine girdi. Fiyat bir gün içinde %55 yaptı. En ilginç tarafı ise son 10 günde %300’ün üzerinde bir artış kaydetmesi oldu. %1,2 vergi yakma önerisi beklentisiyle, topluluk 0,01 $’lık kısa vadeli bir hedef hedefliyor.

LUNC/USDT Günlük Grafik
LUNC/USDT Günlük Grafik

Terra Classic (LUNC) ilk 30 kripto listesine girdi

Terra Classic (LUNC), topluluktan benzeri görülmemiş bir desteğe tanık oluyor. 2 milyar doların üzerinde devam eden devasa günlük işlem hacmi ile LUNC fiyatı şimdi 0,0005 dolar hedefine ulaştı. Sadece ulaşmakla kalmayıp şu an bu seviyenin üzerinde işlem görmeye başladı. İlginç bir şekilde, Terra Classic artık CoinMarketCap’e göre ilk 30 kripto para birimi haline geldi.

LUNC fiyatı, Terra krizi sırasında dipten %37.000 yükseldi. Aslında, yakma, stake etme, proje oluşturma, ekosistem eğitimi ve yönetişim faaliyetleri nedeniyle fiyat son 10 günde yaklaşık %350 arttı . Şu anda 500 milyardan fazla LUNC belirteci stake edildi. Bu sayede yaklaşık 3.62 milyar LUNC belirteci yakıldı.

LUNC/USDT 1 Aylık Görünüm
LUNC/USDT 1 Aylık Görünüm

Son 24 saatte, LUNC fiyatı 2,75 milyar doları aşan güçlü ticaret hacmiyle desteklenen %55’in üzerinde yükseldi. 24 saatlik en düşük ve en yükseği 0,003406 ABD doları ve 0,0005387 ABD doları. Piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyar dolar ve Monero, Stellar, Bitcoin Cash ve diğer popüler kripto para birimlerini geride bıraktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin