Terra Ceo'su Do Kwon'dan açıklama:
Terra Ceo'su Do Kwon'dan açıklama: "Projeye inanıyorum, eskisinden daha güçlü olacağız!"

Terra CEO’su Do Kwon’dan açıklama: “Projeye inanıyorum, eskisinden daha güçlü olacağız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Do Kwon yeni bir kripto para ile geldi. Ancak yeni LUNA eski çöküşü takip ediyor gibi görünüyor. Daha geniş sallanan pazarın ortasında, LUNA tüm zamanların en düşük seviyelerinin yakınında işlem görüyor. Kwon, ABD ve Güney Kore’den çok sayıda aktif dava ve soruşturmanın ortasındayken, bazıları hâlâ etrafındaki tüm olumsuz basının adil olmadığına inanıyor.

Do Kwon inanıyor

Terraform Labs kurucusu Do Kwon’u bu noktada çok fazla destekleyen olmayabilir, ancak yine de birkaç destekçisi var. Bunlardan biri, merkezi olmayan finans (DeFi) şirketi Intellabridge Technology’nin başkan yardımcısı Ronald AngSiy.

WSJ ile konuşurken AngSiy şunları söyledi:

“Şu anda Do Kwon için gerçekten üzülüyorum. Twitter’da megaloman gibi görünebilir ama şahsen öyle biri değil.”

AngSiy daha önce iş toplantılarında Kwon ile etkileşime girdi ve hatta Terra’nın elçisi olarak görev yaptı. Kazada 1 milyon dolardan fazla kişisel yatırımını kaybettiğini iddia ediyor.

Ancak kripto topluluğu bölünmüş durumda. Bazıları için, Stanford Üniversitesi’nden 30 yaşında bir mezun olan Kwon, eleştirmenleriyle “fakir” olarak alay etmekten zevk alan birisi olarak görülüyor. Çevresindekiler ise onun “yanlış anlaşılmış bir dahi” olduğuna inanıyor.

Kurucu birkaç tuhaf iddiada bulundu ve Terra’nın nihayetinde kendi kendini yönetebilecek merkezi olmayan bir sistem yaratma misyonunu ilan etti. Hatta rakiplerini tehdit etti ve rakiplerinin başarısızlığını izlemekten duyduğu sevinci itiraf etti. Uzmanlar, deneyin kripto endüstrisinin standartlarına göre bile riskli olduğu konusunda uyardılar.

Kaza gününden bu yana Twitter’da kesinlikle tonunu düşürdü ve hesabını kısaca gizli tuttu. Şimdi ara sıra Terra 2.0’daki gelişmeleri, yaratıcılar ve geliştiriciler arasında bunun üzerine yeni bir şey inşa etme heyecanı paylaşıyor. Ayrıca önemli miktarda para kaybettiğini açıklayan tweetler yayınlıyor ve parayı pek umursamadığını söylüyor.

Her şey yeniden başlıyor!

Topluluk üyeleri şimdi yok edilmiş blockchain ekosistemini yeniden inşa ediyor. Terra’nın başarısızlıklarına ilişkin soruşturmalar oldukça ilginç yönleri ortaya çıkarabilse de, alandaki birçok önde gelen isim, yatırımcıların neden Kwon ile bağlantılı başka bir projeye kapılmaması gerektiğine dair açık işaretler olduğuna inanıyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin