Terra analizi: LUNA, ATH'sini kırdı

Terra analizi: LUNA, ATH yapmaya devam ediyor! Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte güçlü bir yükselişin ardından bugün daha fazla yükseliş görmeyi beklediğimizden Terra analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen LUNA/USD bir sonraki ana fiyat hedefi olan 105 dolara hareket edecektir.

Kripto para piyasası, son 24 saatte yükseliş momentumunun devam ettiğini gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 5,6 ve yüzde 3,78 arttı. Bu arada, Terra (LUNA) yüzde 15’in üzerinde bir kazançla en iyi performans gösteren kripto para oldu.

LUNA/USD 85.73 – 101.27 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatte güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 2,73 azalarak 4,49 milyar dolar oldu. Toplam piyasa değeri ise 36.4 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 9. sırada yer alıyor.

LUNA yükselmeye devam edecek mi?

Terra analizi için 4 saatlik grafikte, Terra fiyat hareketine hala hakim olan yükseliş momentumunu görebiliriz ve bu momentum muhtemelen bugün daha fazla yukarı yönlü teste yol açacak.

Terra analizi
LUNA/USD 4 saatlik grafik

Terra fiyat hareketi geçtiğimiz haftalarda güçlü bir ilerleme kaydetti. LUNA/USD, 13 Aralık’ta 53 dolarda yeni bir büyük düşüş kaydettikten sonra yükseliş momentumu geri döndü.

Takip eden hafta boyunca, LUNA yüzde 85 artışla Çarşamba günü tüm zamanların en yüksek seviyesinin belirlendiği 97.5 dolara ulaştı. Boğalar ara verdiğinde fiyatı hızlı bir geri çekilme izledi ve 85 dolarda destek bulundu.

Yeni bulunan desteğin üzerinde bir miktar konsolidasyondan sonra, Terra fiyatı dün hızla yükseliş ivmesi kazandı ve önceki yüksek seviyeye geri döndü. LUNA/USD bir gecede önceki en yüksek seviyesini kırdı ve şu an itibariyle 101.5 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Satın alma baskısının hala ne kadar güçlü olduğunu düşünürsek, günün ilerleyen saatlerinde daha fazla yukarı yönlü hareketin gelmesini bekliyoruz.

Terra analizi: Sonuç

Terra analizi, bugünün ilerleyen saatlerinde daha fazla yükselişin gelmesini beklediğimizden yükseliş gösteriyor. Önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi hızla kırıldığından, boğaların hala kontrolde olduğunu varsayıyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin