Argo Blockchain, tesisini satmak zorunda kaldı: Bir kriz daha mı gelecek?

Tepkiler çığ gibi: Amerika eyaleti, kripto madenciliği yasağını oylayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’nın önemli eyaletlerinden biri olan New York, gelecek hafta kritik bir oylama yapacak. Eyalet meclisi kripto dünyasını yakından ilgilendiren oylama için bir araya gelecek. Oylamanın ana konusu ise kripto madenciliği olacak.

New York Eyalet Meclisi, önümüzdeki hafta kripto para madenciliği için önerilen bir yasağı oylamaya hazırlanıyor. Mart ayında alt meclis tarafından onaylanan tasarı, kripto topluluğunda yaygın eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı.

A7389C numaralı önerilen yasa tasarısı, New York Bağımsız Güç Üreticileri, Blockchain Derneği ve diğer kripto lobicileri de dahil olmak üzere New York’taki birçok sendika ve topluluktan büyük tepki gördü.

New York’un kripto madenciliği yasağı büyük muhalefetle karşı karşıya

Önerilen yasa tasarısı, Bitcoin ve Ethereum gibi iş kanıtı kimlik doğrulama yöntemlerini kullanan kripto para birimi madenciliği operasyonları üzerinde bir üstünlük kurmayı amaçlıyor. Tasarı tarafından satın alınan ana konu, enerjinin kripto madenciliğinin ekonomik etkisi.

Tasarının oylanması 25 Nisan’daki meclis oturumunda başlayacak. Ancak tasarı, sendikalardan, derneklerden ve kripto topluluklarından büyük bir muhalefetle karşı karşıya kaldı. New York Bağımsız Enerji Üreticileri, güç kaynağı ile ilgili ticari faaliyetleri yasaklayan ve elektrik santralleri için izinleri yasaklayan yasa tasarısıyla ilgili endişelerini dile getirdi.

Ayrıca Blockchain Derneği gibi birkaç kripto kuruluşu, New York yasa koyucularının kripto madenciliğine bir kısıtlama getirmesini durdurmak için kampanyalar başlattı. Kampanyalar, insanları, işleri ve yeniliği tehdit ettiği için meclis üyelerinden tasarıya ‘Hayır’ oyu vermelerini istemeye teşvik ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin