Caroline Wozniacki, Singapur'da GCOX ile anlaşmayı imzaladı
Caroline Wozniacki, Singapur'da GCOX ile anlaşmayı imzaladı

Tenis yıldızı Caroline Wozniacki, ünlü kripto projesi GCOX’a katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü tenisçi Caroline Wozniacki, Perşembe günü kendi kripto parasını başlatmak için bir Singapurlu şirketle anlaşma imzaladı.  Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, Global Crypto Offering Exchange (GCOX) katılan en son ünlü. GCOX projesinin bir parçası olarak kendi kripto parasına sponsor olacak.

Caroline Wozniacki, Singapur’da GCOX ile anlaşmayı imzaladı

GCOX, değer üretebilmek için çeşitli ünlülerin şöhretini kullanacak şekilde tasarlandı ve bir çok ünlü insan buna çoktan yatırım yaptı ve kısa bir süre sonra kendi kripto paralarını  kullanmaya başladı. Boks efsanesi Manny Pacquiao, Pac Coin‘i GCOX ile piyasaya sürecek ve eski İngiltere futbolcusu Michael Owen da bir kripto paraya yatırım yaptı.

 Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Wozniacki, Singapur’da GCOX ile anlaşmayı imzaladı. GCOX aracılığıyla çeşitli ünlü kripto paralara ulaşmak için, yatırımcılar öncelikle platformun kendi ACM tokenini satın almak zorunda kalacaklar. Şarkıcı Jason Derulo da, bu yılın başlarında firma ile bir token lansmanı için anlaşma imzaladı. GCOX, tokenlerin alıcılara en sevdikleri ünlülerle özel ürün ve etkileşimler kazandıracağını ve ünlülerin satışlardan elde edilecek geliri alacağını söylüyor.

Btcmanager

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin