Telegram yeni yayınlanan Gram Cüzdanı için hizmet koşullarını duyurdu
Telegram yeni yayınlanan Gram Cüzdanı için hizmet koşullarını duyurdu

Telegram’ın TON projesi Wirecard ile iş birliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şifreli mesajlaşma servisinin arkasındaki geliştirme ekibi Telegram’ın yakın zamanda piyasaya sürülecek Blockchain ekosistemi Telegram Açık Ağı (TON) Alman finansal servis sağlayıcısı Wirecard ile ortaklık kurdu.

Basında çıkan haberlere göre, merkezsiz proje geliştirme için bir bilgi tabanı olarak da işlev gören TON Labs, yeni dijital finansal ürünler geliştirmek için Wirecard ile birlikte çalışacak.

Ortaklık anlaşması TON’un beta test modu sonrası geliyor

Ortaklık, kaynakların TON’un geçen yılki büyük özel ilk para teklifi’nden (ICO) bu yana proje için bir kader  anı olan özel beta test moduna geçtiğini belirtmesinden bir hafta sonra geldi.

TON Labs’ın yönetici ortağı Alexander Filatov, “TON Blockchain’in Telegram’ın büyüyen ekosistemine eklenmesi, iş ve teknolojik yenilik için yeni fırsatlar sunuyor” şeklinde bir açıklama yaptı. Açıklamanın devamında ise heyecanını şu sözlerle paylaştı:

Sinerjik yeni nesil fintech çözümlerini pazara sunmak için dünyanın en dinamik ve yenilikçi finansal teknoloji şirketlerinden biriyle ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.

İki şirketin üzerinde çalışacağı hizmetlerin detayları belirtilmedi. Ancak Wirecard, duyuruların bir zaman dilimi vermeden aşama aşama yapılacağını belirtti.

Wirecard’ın grup iş geliştirme başkan yardımcısı Georg von Waldenfels, konu ile ilgili şunları söyledi:

Onların (TON Laboratuarları) yüksek ölçeklendirilebilir teknolojideki yoğun deneyimleri ve merkezi olmayan çözümlerin yanı sıra, Telegram haberciliğinin güçlü küresel büyümesi ortak programımızın başarısı için aracı olacak.

Bu arada Wirecard, Alman finans düzenleyicisinin savcılara, hisselerinin Ocak ayındaki potansiyel pazar manipülasyonu hakkında bilgi vermesiyle bu hafta ana akım medyanın dikkatini çekti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin