Telegram yeni yayınlanan Gram Cüzdanı için hizmet koşullarını duyurdu
Telegram yeni yayınlanan Gram Cüzdanı için hizmet koşullarını duyurdu

Telegram’ın kripto para birimi şimdiden yüzde 980 kâr getirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, dijital parasını piyasaya süreceğini açıkladı, ancak henüz kripto para birimini piyasaya sunmadı. Bu nedenle Telegram’ın Blockchain ağı TON, henüz piyasaya sürülmeden önce ikincil piyasadan GRAM alan alıcıların risk altında olduğu belirtiliyor.

Telegram’ın kripto para biriminini ikincil piyasadan alanlar risk altında

Projenin piyasaya 31 Ekim’de tamamen gireceği biliniyor, ancak GRAM tokenleri belli tezgah üstü işlem platformlarında, küçük ölçekli kripto para birimi borsalarında ve bir yatırım fonunda işlem görüyor.  Ancak Telegram’ın tokeni ana piyasaya girmeden önce GRAM tokenini Şubat ve Mart aylarında 1,7 milyar dolar olan ICO sürecinde satın alanların  TON piyasaya sürülmeden önce satmasına hiçbir şekilde izin verilmiyor.

Orijinal satın alma sözleşmesi, herhangi bir yatırımcının TON resmi yayınlanma tarihinden önce tokeni dağıtması veya satması durumunda, bu sözleşmenin kesileceğini ve tokenlerin geri çekileceğini vurguluyor. Bu yüzden teknik olarak, bu tokenleri ilk kullanıcıdan satın alan kişilerin, verdikleri paraya rağmen, hiçbir zaman onlara erişemeyecek olma riski var.

Telegram’ın kripto parasının ilk yatırımcıları yüzde 980 kâr kazandı

Ancak, bu yasal kısıtlama bile projeden çıkmak isteyen kullanıcıları durduramadı ve şimdi GRAM için resmen karaborsa kuruldu. OTC platformu Palmina Invest’in kurucusu Anna Palmina, kullanıcıların paylarını sık sık arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaştığını ve yabancılara çok fazla satılmadığını vurguluyor. İlk satışta 0,37 dolardan veya ikinci satışta 1,33 dolardan satın alınan GRAM tokenleri şimdi 1,60 dolara veya 2 dolara satılıyor. Haziran ayında, Liquid Borsası 4 dolardan başlayan fiyatlarla GRAM tokenlerini satacağını açıkladı. Bu, 2018’deki ilk turda GRAM’a  yatırım yapan yatırımcıların yüzde 980 oranında kâr sağladıklarına işaret ediyor.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin