Telegram kullanıcıları sohbet sırasında USDT transferi yapabilecek
Telegram kullanıcıları sohbet sırasında USDT transferi yapabilecek

Telegram kullanıcıları sohbet sırasında USDT transferi yapabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – USDT, Telegram’ın wallet botuna eklendi ve böylece kullanıcılar mesajlaşma aracılığıyla USDT stablecoin gönderebilecekler. Geçtiğimiz Nisan ayında, Bitcoin (BTC) ve Toncoin (TON) wallet botuna eklenmişti. Piyasa değerine göre kriptonun en büyük stablecoin’i olan Tether’in USDT tokeni, kullanıcıların uygulamadaki sohbetler içinde diğer Telegram kullanıcılarına USDT paraları göndermesine izin vermek için uygulamadaki wallet botuna eklendi.

Güncelleme, Telegram’ın kripto katılımcıları için yardımcı programını destekleyerek, kullanıcıların dijital varlıkları, kişilerine bir emoji veya gif gönderir gibi sorunsuz bir şekilde göndermelerine olanak tanır. Ayrıca, Tether’in stablecoin’i, mesajlaşma uygulamasıyla sohbet eden aylık 700 milyondan fazla aktif kullanıcı tarafından benimsenecek.

Tether’in USDT‘si gibi istikrarlı para birimleri, kripto kullanıcılarının ABD doları gibi itibari para birimlerine erişmesi için imkan sağlıyor. Bu tokenler ayrıca, Mart ayının başlarında ABD bankacılık krizi nedeniyle Circle’ın USD Coin’inin (USDC) düştüğü aşırı durumlar dışında, dijital varlıklar gibi volatil hareketler göstermezler.

Telegram’ın TON Projesi

Telegram, kurucuları Parel Durov ve Nikolai Durov tarafından 2018’de The Open Network veya TON’un geliştirilmesiyle blockchain ve kripto alanına girdi. Telegram, iki yıl sonra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile düzenleyici savaşların ortasında projeyi sonlandırmak için harekete geçti.

Bununla birlikte, bağımsız geliştiriciler ve Telegram savunucuları, ağı sürdürmek için mücadele etti. Bu kişiler sonunda, telegram uygulaması içinde kripto entegrasyonunu ve benimsenmesini desteklemek için TON Vakfı’nı kurdu.

TON geliştirme topluluğu, Telegram kullanıcıları için dijital varlık işlemlerini desteklemek üzere bir wallet botu oluşturarak projeyi ilerletti. Mesajlaşma uygulaması TON’un geleceğini topluluğa emanet ederken, şirket blockchain teknolojisiyle bağlarını korudu ve Ağustos 2022 itibarıyla NFT’leri keşfetmeye başladı.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin