Telegram ICO sürecinde topladığı miktarı ikiye katladı
Telegram ICO sürecinde topladığı miktarı ikiye katladı

Telegram ICO sürecinde topladığı miktarı ikiye katladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kamuya açık belgelere göre; mesajlaşma uygulaması olan Telegram, Telegram ICO özel satışında başarılı bir şekilde 850 milyon dolar daha topladı.

Telegram ICO 850 milyon dolar topladı

Perşembe günü Telegram kurucusu Pavel Durov tarafından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yapılan bir Form D açıklamasına göre, fonlar: “kripto para ile satın alma anlaşmaları” idi.

Şirket, şubat ayı sonlarında, şimdiye kadar ki en büyük satış tutarından biri olan ilk ICO aşamasında 850 milyon dolar topladığını açıkladı.

Özellikle, 850.000.000 dolarlık teklifin bir önceki teklife ek olarak sunulduğunu belirten dosyalama, şirketin şu an 1.2 milyar dolarlık hedefini aştığını ve satışın ilk iki aşaması boyunca toplam 1,7 milyar dolar topladığını belirtiyor.

Satış henüz bitmedi!

Future Tokens (SAFT) için Basit Anlaşmaya dayanan token satışı, muhtemelen daha bitmedi. Dosyalama: “İhraççılar bir veya daha fazla müteakip teklifi takip edebilir.” Daha önce bildirildiği gibi, Telegram şirketinin satışın genel aşamasını ne zaman piyasaya süreceği belirsiz olsa da, topladığını miktarı tahminen 2,55 milyar dolara kadar artırmaya çalışabilir.

Form D, yatırımcı sayısını açıklamamasına rağmen, sadece en az 1 milyon dolarlık yatırım yapan kişilerin veya kurumların katılmasına izin vermiştir.

Fonlar, Telegram Açık Ağ (TON) geliştirmesi için kullanılacaktır; bu, dosya paylaşımından, taramayla işlemlere kadar, dijital iletişimin çok yönlü özelliklerini dağıtmaya yönelik iddialı bir Blockchain.

SEC’in açıklamasına göre:

İhraççılar, TON Blockchain’in geliştirilmesi, Telegram Messenger’ın geliştirilmesi ve sürdürülmesi, teklif malzemelerinde açıklanan diğer amaçlar için kazançları kullanmayı amaçlıyor.

CoinDesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin