Telegram
Telegram TON lansman tarihine doğru zorlu yolda ilerliyor

Telegram, ICO finans raporlarını SEC ile paylaşmayı reddediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Regülatör, şirkete kayıtlı olmayan menkul kıymetleri satması için dava açtı.Şifreli mesajlaşma platformu Telegram, ilk coin teklifiyle (ICO) ilgili finansal ayrıntıları Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) teslim etmek istemiyor.

Perşembe günü yapılan mahkemede ABD piyasa düzenleyicisi, şirketin son iki yılda toplanan fonları nasıl kullandığını gösteren banka kayıtlarını açıklaması talep etti.

Davacı tarafından açılan mahkeme, “Davacı, Davalıları, bu davada söz konusu menkul kıymetlerin kayıt dışı satışı ile bağlantılı olarak yatırımcılardan toplanan fonların miktarları, kaynakları ve kullanımıyla ilgili soruları cevaplamasını ve belge vermesini talep etti.

Sanıklar şimdi son iki yılda yatırımcılardan kazandıkları 1,7 milyar doları nasıl harcadıklarına dair banka kayıtlarını açıklamayı ve yatırımcı fonlarının tasarrufuyla ilgili soruları yanıtlamayı reddediyorlar.

Telegram ‘ın faaliyeti milyar dolarlık tutarlara ulaşan az sayıdaki ICO’dan biri

Telegram, TON blok zincirinin geliştirilmesi için 2018’in başında iki token satış turunda 1,7 milyar dolar topladı. Şirket ABD’li yatırımcıların tura katılmalarını engellemesine rağmen, birçoğu üçüncü taraflar aracılığıyla token alışı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Ekim ayında, Telegram’ın blockchain’inin piyasaya sürülme planından sadece bir ay önce, ABD regülatörü, Gram tokenlerinin menkul kıymetler kategorisine girdiğini söyledi. Ve şirketin onu düzenleyiciye kaydetmediğini iddia ederek lansmanı durdurma kararı aldı.

Dava nedeniyle, firma aynı zamanda yatırımcıları tarafından desteklenen blockchain lansmanını ertelemek zorunda kaldı.

Sonuç olarak SEC’in talebi:

Talep edilen banka kayıtları, Telegram’ın ne kadar para harcadığını ve TON Blockchain’i, TON Blockchain ile entegre edilecek Telegram Messenger uygulamasını ve fonların nasıl kullanıldığını da içeren, bu davadaki anlaşmazlıklarla bağlantılı

financemagnates


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin