featured

Telegram Bitcoin, Alt Coin Bilgilendirme Grubu

service service
Share

Share This Post

or copy the link
2009 yılından itibaren Bitcoin ile birlikte büyümesine devam eden kripto para sektörü, beraberinde meraklı ve yatırımcı sayısını da hızla arttırmaya devam ediyor. Önceleri Bitcoin için gösterilen ilginin, günümüzde yerini 1100’ün üzerinde sayıya ulaşmış olan alt coin’lere doğru yayıldığını söyleyebiliriz.




Kripto para sektörünün kazanç yollarından olan, alım-satım (trade), ve uzun vadeli yatırımlar konusunda ise en önemli kavram şüphesiz ki bilgi, birikim ve araştırma. Bu birikimlere ulaşma yolunda, haber siteleri, kripto paraların yayın blogları, borsalar ve bilir kişiler en etkili yöntemler arasında yer alıyor.
Bu bağlamda birebir ve canlı bilgi akışının sağlandığı toplu gruplar önemli rol oynamaktadır.
 
Cryptocurrency Trends Telegram Grubu Yöneticisi Kübra Adıyaman;
” Uzun zaman önce Bitcoin ile başlayan kripto para sektörüne ilgi duymaya başladım. O zamandan beri yaptığım araştırmalar, öğrenimler ve sektörün verdiği fırsatları diğer insanlarla da paylaşmak istedim. İnsanlar kripto paraları ilk duyduklarında, hangisini ne zaman alıp, ne zaman satması gerektiğini bilmiyorlar. Bunu öğrenmek için birçok yol arıyorlar. Ben de 2011 yılından bu yana yönettiğim Telegram Grubumda, insanlara bu konularda bilgilendirmeler yapıyorum. 
Alt coin borsalarına adım atmak isteyen, yeni başlamış ya da başlamak isteyen yatırımcılar için ip uçları sunan bilgilendirmeler yapıyorum. Alt coin ve Bitcoin grafikleri hakkında kişisel görüşleri topluyor ve insanlarla paylaşıyorum. 
Tüm bunları yaparken yatırım tavsiyesi olmayıp, tamamen bilgilendirici sinyaller ve haberler olmasına dikkat ediyorum. 
Çoğu zaman yapmış olduğum alt coinler ile ilgili ip uçları, teknik analiz ve haberler sayesinde günlük %20 – %25 arası profit (kazanç) yakalayabiliyoruz. ”
Ayrıca Adıyaman, yerli ve yabancı 6.000’in üzerinde üyeye ulaşan grup bilgilendirmelerinden dolayı memnun edici geri dönüşler aldığını vurguluyor.
”İnsanlar bu grup sayesinde bilgiler alıyor, bu bilgiler sayesinde kazanç elde ediyor ve geri dönüp bana teşekkür ediyorlar. Bu benim için de mutluluk verici. ”
Bitcoin ve alt coin bilgilendirme Telegram Grubuna linkten ulaşabilirsiniz;

Sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Beyler bayanlar sakın bulaşmayın. Grubun sahibi Kübra vs. değil. Mete diye biri 30 tane coin sinyali verir 3 tanesi tutar bakın tutturdum der sonra sizden paralı gruba girmenizi ister.

    Reply
Bizi Takip Edin