Bitcoin madencileri, BTC’yi 40K altına düşürmek istemiyor

Teksas Bitcoin madenciliği için en büyük tesis olmaya aday

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBitcoin madenciliği çılgın bir artış yaşıyor. 2021 yılı madencilik faaliyetlerinin prim yaptığı bu dönem oluyor. Bu dönemde kurumsal şirketler daha fazla yatırım ile tesisleri genişletiyor. Doğudan batıya, gündemde kuzeye kadar dünyanın pek çok yerinden onlarca faaliyet gösteren madencilik tesisleri bulunuyor. Bunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Amerika’nın Teksas bölgesine akılalmaz büyüklükte bir tesis yapılacağı biliniyor.

Bitcoin madenciliği, Çin baskılarına rağmen iyi bir ilerleme kaydetti. Bu yılın belli dönemlerde Asya ülkesi sürekli madencileri kıskacı altına aldı. Ancak madenciler yeni bölgelere transfer oldu. Çin’i terk eden madenciler daha uygun ülkeleri tercih etti. Bunların başında da Amerika Birleşik Devletleri geldi. Amerika kıtasında Latin ülkelerde kripto ve madencilik işlemlerine sıcak bakması pazarın bu tarafa doğru kaymasına neden oldu.

Çin’in yasakları ABD, Kazakistan ve Rusya gibi ülkeler için büyük bir fırsata dönüştü . ABD, önde gelen Bitcoin madenciliği katılımcısı oldu ve Teksas eyaleti yeni madencilik merkezi haline geldi.

Bitcoin madenciliği için yeni adres Teksas

Bitcoin madenciliği için yeni adres Teksas

Kripto dünyası için madencilik halen önemini koruyor. Geçmişten bu yana uzun suredir faaliyetlerini sürdüren madenciler, satış konusunda da aşırı ısrarcı olmuyor. Madenciler, Bitcoin’in belli bir seviyi gelmesini bekliyor. 

Bloomberg raporuna göre, çok sayıda madencinin önümüzdeki iki yıl içinde Teksas’a geçici olarak kaymasının beklendiğini belirtti. Teksas’ın büyüyen bir madencilik merkezi haline gelmesinin başlıca nedeni, ucuz elektriğin ve uygun düzenlemelerin olmasıdır. Madencilik talebindeki artış, 5.000 MW’lık bir artış görebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin