Teknoloji devi Metaverse’de mağaza açıyor
Teknoloji devi Metaverse’de mağaza açıyor

Teknoloji devi Metaverse’de mağaza açıyor; Hangi Metaverse platformunu seçtiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Samsung Electronics America, Ethereum tabanlı bir sanal gerçeklik platformu olan Decentraland ile iş birliği içinde metaverse dünyasına adım atıyor. Teknoloji devi, Metaverse tanıtımında önemli bir hamle yapıyor.

Teknoloji devi, Decentraland’da en büyük 837X adını verdiği fiziksel mağazasının sanal bir versiyonunu açtı. Fiziksel mağaza, New York City’nin Manhattan’daki Meatpacking Bölgesi’ndeki 837 Washington Caddesi’nde yer almaktadır. Samsung 837X adlı sanal mağaza, sınırlı bir süre için Decentraland’da açık olacak.

Samsung, Perşembe günü The Block ile paylaşılan bir açıklamada, “Bu, Decentraland tarihindeki en büyük markalı arazi devralmalarından biri” dedi.

Samsung Metaverse’de bir dizi etkinlik düzenleyecek

Samsung 837X mağazası, ““Connectivity Theater and Sustainability Forest”” aracılığıyla dijital maceralar ve “Özelleştirme Aşamasında” müzikal bir kutlama sunacak.

Connectivity Theatre, 5 Ocak’ta başlayan ve 8 Ocak’a kadar sürecek olan Tüketici Elektroniği Şovu’ndan (CES) Samsung’un haberlerini sergileyecek. Sustainability Forest, konukların milyonlarca dijital ağaç aracılığıyla efsanevi bir deneyim yaşamalarını sağlayacak.

Samsung ayrıca gerçek dünyada ağaç dikiyor. Kısa süre önce, bu yılın ilk çeyreğine kadar Madagaskar’da iki milyon ağaç dikim kampanyası için Cardano tabanlı iklim restorasyon platformu Veritree ile anlaştı.

Veritree, kullanıcıların sınırlı sayıda ağaç tokenleri almak için 15 veya daha fazla Cardano (ADA) tokeni bağışlayabileceği bir “Cardano Ormanı” oluşturuyor. Daha sonra Veritree, bağış yapılan her ADA coini  için kullanıcılar adına bir ağaç dikiyor. Veritree’ye göre, ağaç tokenleri sınırlı sayıda ağaçlar ve NFT için kullanılabilir.

Teknoloji devi Samsung’un 837X mağazasındaki Özelleştirme Aşamasına gelince, konuklar fiziksel Samsung 837 mağazasından DJ Gamma Vibes tarafından düzenlenen karma gerçeklik canlı dans partisini deneyimleyecekler.

Konuklar ayrıca 837X NFT rozetlerine ve sınırlı tedarikli üç giyilebilir cihazdan birine giden görevlere katılmaya davet edilecekler. Kazananlar 7 Ocak’ta saat 20:37 ET’de açıklanacak.

Samsung Electronics America’da kurumsal pazarlama ve iletişimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Michelle Crossan-Matos, “Metaverse, başka türlü gerçekleşemeyecek benzersiz sanal deneyimler oluşturmak için fiziksel ve uzamsal sınırların ötesine geçmemizi sağlıyor” dedi. ayrıca, “İnovasyon bizim DNA’mızda var ve hepinizin bu gelişen sanal dünyayı deneyimlemenizi bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Teknoloji devi Samsung NFT ve Metaverse alanında iddalı

Samsung 837X mağazası sınırlı bir süre için Decentraland’da açık olacağından şirket, yıl boyunca bu tür deneyimleri daha fazla getirmeyi planlıyor.

Teknoloji devi Samsung, NFT’ler ve metaverse üzerinde oldukça iddialı. Bu haftanın başlarında şirket, yeni akıllı TV’lerinin kullanıcıların NFT satın almalarına izin vereceğini duyurdu. Samsung’un girişim birimi Samsung Next, Sky Mavis (Axie Infinity geliştiricisi), Dapper Labs ve Forte dahil olmak üzere birçok NFT girişiminin yatırımcısıdır.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin