featured

Teknik göstergeler XLM için yükselişe işaret ediyor! İşte kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XLM token’ın dört aylık direncini zayıflatma çabaları, boğaların son rallisinin ardından onu desteklemek için ters çevirmesiyle meyve vermeye başladı. En son satın alma canlanması, 0,125 dolar tavanını yeniden test etmek için yükselen bir kama yapısını geri getirdi.

Mevcut formasyonunun üzerinde zorlayıcı bir kapanış, altcoin’i düşüş eğilimlerini geçersiz kılacak şekilde konumlandırabilir. Boğaların devam eden alım çizgilerini sürdürmek için alım hacimlerini artırması gerekiyor.

Bu yazının yazıldığı sırada XLM, 0,124 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %3,36 oranında bir artış yaşadığı anlamına geliyor.

XLM günlük fiyat grafiği analizi

Altcoin, önceki düşüş trendinde dört aylık destek noktasını işaretlemişti. Bu seviye daha önce direnç noktası olarak da görev görmüştü. Ancak XLM, 13 Temmuz’da 20 ayın en düşük seviyesine geriledikten sonra alıcılar yeniden ivme kazandı.

XLM grafik

Sonuç olarak, fiyat hareketi kısa vadeli EMA seviyelerinin üzerine çıktı. Buna rağmen, 20 EMA seviyesi henüz 50 EMA’nın üzerine yükselemedi. Ayrıca, satın alma avantajında ​​güçlü bir yükseliş olduğuna işaret etti. Böyle bir geçiş, düşüş eğiliminin geçersiz kılınma olasılığını artırabilir.

0,12 dolarda bulunan direnç noktası satış hareketlerini yeniden ateşlerse altcoin, model içinde durgun bir dönem yaşayabilir. Ancak sabah yıldızı desenleri boğaların avantajlarını korumasına yardımcı olabilir. 0,12 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapılması durumunda 0,135 dolar seviyesinin yeniden test edilmesi için gerekli olan yollar açılacaktır.

Öte yandan, 0,12 dolar seviyesinden bir düşüşün başlaması durumunda ise yakın vadeli toparlanma ihtimalleri suya düşecektir. Modelin altındaki herhangi bir kapanış ile Kontrol Noktası (POC) yakınında durgun bir aşama görülebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi, özellikle 57 endeksini destek noktasına çevirdikten sonra yükselişe işaret etmeye başladı. Bu seviyenin üzerinde tutunulması durumunda altcoin, sürekli yükseliş için elverişli bir ortamı sağlamış olacaktır.

Ayrıca, OBV artan satın alma baskısı ile rezonansa girdi. Ancak geçen hafta boyunca daha yüksek zirvelerde fiyat hareketlerini tekrarlayamadı. Bu nedenle, OBV’deki herhangi bir geri dönüş, düşüş eğilimini teyit edebilir.

-DI hâlâ aşağı yönlü iken, DMI hatları güçlü bir satın alma avantajına işaret etti. Bununla birlikte ADX, XLM için büyük ölçüde zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

Sonuç olarak

0,125 dolara doğru olan yükselen kama yapısı göz önüne alındığında, satıcılar avantajlarını kullanmaya çalışacaklar. Bu direnç noktasının üzerinde bir kapanış yapılması durumunda yükseliş kesinleşecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin