Teknik görünümü güçlenen altcoin yüzde 20 sıçrayabilir
Teknik görünümü güçlenen altcoin yüzde 20 sıçrayabilir

“Teknik görünümü güçlenen altcoin yüzde 20 sıçrayabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yearn.finance’ın YFI yönetim tokenı, Bitcoin ve kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte bir konsolidasyon aşamasında yakalandı.

Alıcılar, 13.000 $’lık alt bölgede bir fiyat tabanı oluşturmaya çalışırken token, sadece birkaç hafta önce işlem gördüğü yerden önemli ölçüde yükselmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta hem Bitcoin hem de Ethereum tarafından görülen muazzam yükselişe rağmen, sermayenin henüz DeFi sektöründe bulunan daha yüksek riskli varlıklara dönmediğine dikkat çekmek gerekiyor.

BTC, yatırımcılara yakın zamandaki yükselişinin uzun vadeli bir trend değişikliğinin başlangıcı olduğunu kanıtlayana kadar, yatırımcılar parayı Yearn.finance’ın YFI tokenı gibi oldukça volatil DeFi varlıklarına geri atma konusunda biraz tereddüt yaşamaya devam edebilir.

Bir analist, YFI’nin yakın vadede bazı önemli yükselişler görmek için iyi konumlanmış olabileceğine dikkat çekiyor.

Önümüzdeki haftalarda 20.000 doları aşan bir hareketin kartlarda olabileceğine dikkat çekerek güçlü bir piyasa yapısına işaret ediyor.

Ayrıca, bu yükselişin gerçekleşmesi için Bitcoin’in bir konsolidasyon aşamasına girmesi gerektiğini de ekliyor.

Yearn.finance, kripto piyasası dururken ivme kazanmak için mücadele ediyor

Bu yazının yazıldığı sırada, Yearn.finance’ın YFI tokenı şu anki 14.700 $ seviyesinden işlem görüyor Bu seviye, dün bu saatlerde belirlenen 15.500 $’lık yüksek seviyelerden bir düşüşe işaret ediyor.

Altcoinler için, ileriye dönük olası en iyi yol, BTC’nin yatırımcılara sermayeyi geçen hafta düşük performans gösteren varlıklara dönüştürme şansı veren bir konsolidasyon aşamasına girmesinden ibaret.

Yükselmeye devam ederse, yatırımcılar Bitcoin pozisyonlarını koruyabilir ve fonları Yearn.finance’ın YFI’si gibi tokenlara yönlendirmeyebilir.

Analist: Altcoin YFI önümüzdeki günlerde 20.000 doları geçebilir

Bir analist, Yearn.finance’ın mevcut piyasa yapısına işaret ederken, kripto para biriminin şu anda yakın vadede bazı yükselişler görecek şekilde konumlandırıldığını açıkladı.

Altcoin YFI’nin mevcut teknik gücü nedeniyle yakında 20.000 $’a yükselebileceğini belirtti.

“YFI / USD: Açıkçası şu anda o kadar da kötü görmüyorum. Fiyat hareketi şimdilik 15 binin üzerinde tutunuyor gibi görünüyor. Bu durum% 20’lik bir artışa neden olabilir. BTC burada konsolide oluyorsa, altcoinlerin çoğunluğunun daha yüksek seviyelere çıkmaya başlaması söz konusu olabilir.”

Yearn.finance

Önümüzdeki hafta DeFi sektörü trendlerinin, Yearn.finance’ın YFI tokenını etkileyeceği şüphesiz. BTC 13.000 $ civarında sabit kalırsa bu durum, daha küçük DeFi altcoinleri için ciddi bir rüzgar sağlayabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin