Teknik analiz: SHIB ve FLOW bugün nasıl performans sergiledi?

Teknik analiz: SHIB ve FLOW bugün nasıl performans sergiledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in piyasayı toplamasıyla altcoinler kaldığı yerden devam etmeye başladı. Pek çok altcoin eski seviyelerine doğru ilerliyor. Son 1 haftalık grafikler varlıkların lehine işliyor. Artışlar çift haneyi bulurken, kayıplar yavaş yavaş siliniyor. Peki SHIB ve FLOW bugün neler yaptı? 

Dün %12’lik bir düşüşün ardından, Shiba Inu (SHIB) bugün aynı oranda yükseldi. Dün aslında çok kötü bir performans yazmamıştı. Ancak bugün daha iyisini gösterdi.Boğalar bir kez daha roket gemisine bindi ve treni kaldırdı.

FLOW ise öğle saatlerinden sonra hareketine başladı. 10 Şubat’ta Binance borsasında FOOW’un vadeli işlemlere açılması fiyatı olumlu yönde etkiledi. Yarın Binance üzerinden yatırımcılar FLOW/USD paritesinde vadeli işlemleri kullanabilecek.

SHIB ve FLOW kazananlar kulübünde

SHIB’deki fiyat hareketi, geçen hafta %60’a kadar yükselen meme coin ile oynak olmaya devam ediyor. Ancak, bugünkü seansta %20’ye varan artışla günün en önemli boğasını yaşayan FLOW oldu.

 

8 Şubat Salı günü 7.01$’ın en düşük seviyesinden işlem gören FLOW/USD paritesi, bugün erken saatlerde 8.52$ seviyelerine kadar yükseldi. Bu hareket, FLOW’un bir kez daha bu yılın büyük bölümünde geçerli olan uzun vadeli direnç seviyesi olan 8.25 dolara ulaştığını gördü.

SHIB ve FLOW performansı piyasada dikkat çekerken ilk 100 dışındaki birçok varlık daha iyi yükselişe de imza attığını itiraf edebiliriz. Ancak daha güvenilir varlıkların ilerlemesi önemli. Ayrıca fiyatların sadece aşırı alımla kalmayıp aynı zamanda dirençte işlem görmesiyle, şu anda %17,87 olan bugünkü yükseliş sona yaklaşıyor olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin