17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum
17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum

Teknik analist uyarıyor: “Altcoin’ler çift dip formasyonu görülebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’un başlangıcında Bitcoin, altcoin’ler ve toplam kripto piyasası değerinin “dip”e ulaştığını gördük ve hepsi oz zamanda beri USD değerinde %100 veya daha fazla arttı.  Ancak, Nisan ayının başında Bitcoin yükselmeye devam ederken altcoin’ler sadece kanamaya ve  Bitcoin’e oranla  keskin şekilde düşmeye devam etti. Bitcoin artık düzeltmeye başladı, ancak altcoin’ler kaybedilen kazançlarını geri almadılar ve bunun yerine daha da düştüler. Ünlü bir kripto analisti, Bitcoin’deki düzeltme devam ederse altcoin piyasasının çift dip formasyonu oluşturacağına inanıyor ve altcoin’lerin yılın başından bu yana görülmeyen düşük seviyeleri test edebileceğini düşünüyor.

Dave the Wave: “Altcoin’ler yakında çift dip oluşturabilir.”

Bitcoin 13.800 dolara ulaştığından beri, ayı piyasasında parabolik bir yükselişe neden olan yükseliş momentumunu yeniden kazanmak için mücadele ediyor. Piyasa değerine göre önde gelen kripto varlığı, Nisan ayının başından bu yana güçlü bir tırmanış yaşadı; bu durum kripto pazarındaki tüm sermayeyi tüketti ve ayrıca kripto yatırımcılarının boğaların tükenmesi korkuyla altcoin’lerinden Bitcoin’e geçmelerine neden oldu.

https://twitter.com/davthewave/status/1159623009918808064

Ancak Bitcoin düzeltmeye başladığından beri, altcoin’ler herhangi bir kaybedilen değeri yeniden ele geçiremedi ve sadece daha da düşüyorlar. Deneyimli kripto analisti Dave the Wave, yaptığı son analizde, altcoin pazarının yanı sıra Bitcoin fiyat hareketini karşılaştıran bir tablo paylaştı. İki fiyat çizgisi, momentumda belirgin bir farklılık gösterirken, altcoin piyasası düşmeye başlarken, Bitcoin yukarı dönük ve kararsızlık göstermeye başlıyor.

Dave the Wave: “Satış baskısı dipleri kolayca iki katına çıkarabilir.”

Eğer momentum ve satış baskısı altcoin’leri aşağıya doğru itmeye devam ederse, analist “diplerin kolayca iki katına çıkabileceğini” söylüyor. Daha da kötüsü, hem Bitcoin hem de altcoin’leri içeren kripto piyasasının bir baş ve omuzlar oluşturuyor gibi göründüğü senaryo. Eğer bu doğrulanırsa analistin çift dip teorisini doğrulayacak bir düşüş eğilimi yakın. Altcoin’lerin Bitcoin’e karşı duyarlılığı göz önüne alındığında, en fazla düzeltmeye maruz kalan adaylar olacaklar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin