Oyun tokeni, 1 milyar dolarlık değerini kaybetti!

Tek sıfırlanan LUNA zannetmeyin: AXS’nin popüler varlığı SLP koin yerle bir oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılara bir darbeyi de SLP koinden yedi. Herkes LUNA’yı konuşurken, usul usul SLP’nin çöküşü yatırımcılar tarafından izlendi. Geçtiğimiz aylarda büyük bir toparlanma yaşasa da son çöküşle beraber neredeyse sıfırlanan bir varlık haline geldi.

Kripto piyasaları çöküyor ve Axie Infinity’nin şu anda çok kötü bir rakam olan Smooth Love Potions (SLP) dahil olmak üzere diğer tüm dijital varlıklar en uzun süredir kırmızıda görünüyor.

Para birimi sürekli bir düşen trend halinde. Özellikle de pazar, oyuna akın eden oyuncular tarafından doygun hale geldiğinden düşüş daha da kaçınılmaz oluyor. Ne yazık ki, SLP’lerin artık hiçbir değeri yok ve hepsini toplasanız bile bir kuruşa bile ulaşmıyor.

Axie Infinity oyun geliştiricisi Lars Doucet, Perşembe günü, SLP’nin 0,004 dolara düştüğünü ve bunun size kabaca 0,00 dolarlık bir tahmin vereceğini tweetledi.

SLP koin, oyun dışı kaldı

Axie Infinity, trend olan oyna-kazan NFT oyunlarında öncü olmuştur. Önde gelen oyun, pazarda doygunluk seviyesine ulaşan ilk NFT oyunudur.

Oyunda oyuncular bu Eksenleri üretecek, eğitecek ve takas edecekti. Dahası, oyuncular oyunu oynarken SLP koin kazanıyor. Axie SLP’nin değeri 2021’de 0,35 $’a ulaştı ve o zamandan beri düşüş gösteriyor.

Smooth Love Potion’ın düşüşü, P2E NFT oyunlarıyla ilgili zorlukları gözler önüne seriyor. Oyuncuların, değerlerini artırmak için mekaniklerle token kazanmanın kesinlikle daha fazla yolunu bulmaları gerekecek.

Axie Infinity, SLP çiftçiliğini oyundan çıkararak SLP değerini artırmaya çalıştı. Ardından, yakın zamanda oyuncuların ödül havuzunu artırmak için turnuvalara katılarak SLP yakmalarına izin verdiler.

Ancak tüm bu iyileştirmelere rağmen oyun toparlanmakta zorlanmış gibi. Axie Shards, 2021’de 150 dolarda zirve yaptı ancak şimdi 20 doların altına kadar geriledi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin