featured

TDX Token: TIDEX için yükseliş devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Muazzam hırsları ve kripto dünyasının en saygın isimlerinden biri olan Alexander Ivanov  tarafından tavsiye edilen TIDEX borsası, kurulduğu 2017 yılından bu yana dünyanın bir numaralı kripto borsası olma hedefine ulaşmak için istikrarlı bir şekilde çalışıyor. 

Borsa bu istikrarını sürdürmeye ise tüm hızıyla devam ediyor. Borsanın hedefi ise, Alexander’ın uzman rehberliğinde ilk 100’ün zirvesine tırmanmak.

Alexander Ivanov ve TIDEX borsası

Diğer birçok proje arasında, Alexander Ivanov ismini duymuştuk. Özellikle Ivanov, açık kaynaklı, merkezi olmayan teknoloji sağlayan bir şirket olan “Waves Platformu”nu kurmasıyla tanınıyor. Bu nedenle, TIDEX, şirketi hedeflerine doğru yönlendirmek için Alexander gibi deneyimli ve etkili bir kişiye sahip olması önemli.

Borsa yıllar içinde sağlam bir itibar kazandı. Bunun bir nedeni, şirketin yenilik yapmaktan asla vazgeçmemesi. Örneğin, TIDEX, tam teşekküllü bir meta veri deposuna sahip olmanın önemli bir bileşeni olan, oyna-kazan AR uygulamasını hali hazırda başlattı.

Burada, başlı başına bir kripto ekosistemi haline gelen geleneksel bir kripto borsası var. TIDEX, geleceğe de bakan bir mirasa sahip bir marka olduğunu gösteriyor. 

TIDEX tokeni ve daha fazlası

İnanılmaz bir şekilde, etrafındaki en eski ve en başarılı borsalardan biri, bunca yıldan sonra kendi TIDEX tokenini (TDX) piyasaya sürmek. Ayrıca, ana hedefinin yanı sıra şirket, hedeflerini daha da artırarak dünyanın bir numaralı Launchpad platformu olmayı hedefliyor.

Bu ilgi çekici ve beklenmedik haber, yatırımcıların dikkatini çekmek için iyi bir duyuru olduğunu söyleyebiliriz. Üzerinden bir aydan uzun bir süre geçmesine rağmen hala endüstri çevrelerinde heyecan yaratıyor. Ne de olsa, halkın böyle iyi bilinen ve prestijli bir projeye katılmasına her gün izin verilmez. Hem de Alexander Ivanov’un dahil olduğu bir projeye. Aynı zamanda tecrübeli yatırımcılar da Alexander’ın adının ekli olduğu projeleri dikkate alıyorlar.

Beklenti oluşturma

TIDEX, tüm tanıtımlardan yararlanmak için hızlı davrandı ve duyurusundan kısa bir süre sonra 20 milyonluk devasa bir TDX tokeni Airdrop gerçekleştirerek önemli bir ilke imza attı. Airdrop, son derece yüksek talep nedeniyle planlanandan daha erken sona erdi. Hepsi de aksiyonun bir parçası olmak için platforma 200.000’den fazla yeni kullanıcı kazandırdı.

Daha sonra platform, yatırımcılara sınırlı bir süre için 21 milyon tokende %5 indirim sunmak için kendi CEX Launchpad’ini kullandı. Şaşırtıcı bir şekilde, bu da 2 dakika içinde tükendi. Yine belirteç talebinin kullanılabilirliği geride bıraktığını ve bu da yalnızca belirtecin kıtlığını ve değerini artırmaya yardımcı olacağını gösterdi.

İndirimli tokenleri satın alacak kadar şanslı olan yatırımcılara, borsanın Launchpad, NFT pazarı ve Tidex’in kendi bankası da dahil olmak üzere tüm hizmetlerine anında erişim sağladı.

Kâr etmek için çok geç değil

Bununla zaten tekneyi kaçırdığınızı ve daha fazla okumanın ne anlamı olduğunu düşünebilirsiniz. Ama TIDEX de fırsatlar bitmiyor. Okumaya devam edin ve yeni bir fırsatı daha kaçırmayın.

TIDEX’in 15 Haziran 2022 için planlanan bir IDO’su (İlk Dex Teklifi) var. Rekor kıran inkübatörle bir araya geldi ve onlar için halletmek üzere uzmanlar Bluezilla’yı piyasaya sürdü. TDX tokeninde alım satım aynı gün daha sonra başlayacak şekilde ayarlandı. Bu nedenle, ciddi bir kâr elde etmek isteyenler için, eğer hızlıysanız, fırsat hala sizin için mevcuttur.

BSCPad, ETHPad, VelasPad, PolyPad ve ADAPad gibi platformlardan herhangi birinde satın alınabilecek 10.500.000$ değerinde TDX tokenleri olacak.

Bu, TDX’i bu inanılmaz düşük fiyata satın almak için muhtemelen son fırsat gibi duruyor. Belirteç başına yalnızca 0,10 $’lık sabit bir başlangıç ​​fiyatı var. Bunlarında hızlı bir şekilde satılması bekleniyor.

Fiyatının TDX ticaretinin başlamasından birkaç dakika sonra yüzde olarak binlerce artması bekleniyor. Bu nedenle, erkenden alım için fırsatı kaçırmayın ve satın almaya hazır olun.

15 Haziran’ı not etmeyi etmeyi unutmayın. TDX tokenleri şu dört borsadan herhangi birinde satın alınabilir: TIDEX, Pancakeswap, Uniswap ve Wagyuswap.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin