Tayvan, ICO yasalarını Haziran 2019'a kadar düzenleyecek
Tayvan, ICO yasalarını Haziran 2019'a kadar düzenleyecek

Tayvan, Haziran 2019’a kadar ICO yasalarını düzenleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tayvan yerel gazetesi Taipei Times’ın 23 Ekim Salı günkü haberine göre Tayvan, ICO düzenlemesini Haziran 2019’da yayınlamayı planlıyor.

Finansal Denetim Komisyonu (FSC) başkanı Wellington Koo, Yasama Yılı Finans Komisyonu toplantısında konuyu ele aldı.

Koo şöyle söyledi:

Ne kadar çok düzenleme getirirsek, bu yeni ekonomik davranış o kadar azalır.

ICO’lar, tüketicilerin dolandırıcılığa maruz kalmasından kaçınmaya yönelik uluslararası yargı bölgelerinde gerilim yarattı. Yerel olarak, Çin anakarası bu uygulamayı tamamen yasaklamıştı. Güney Kore ise geçen yıl Eylül ayından bu yana sürdürdüğü sert ICO hamlelerini son zamanlarda nispeten yumuşattı.

Tayvan, ICO’ları doğrudan düzenlemeyecek

Ancak geçtiğimiz Ekim ayında Tayvan, kripto para birimini ya da ICO’ları doğrudan düzenlememeyi tercih etti. Bu yılın nisan ayında yetkililer, sektörün yönetimi için mevcut kara para aklama (AML) mevzuatını kullanacaklarını doğruladılar.

Koo’nun ICO yönetmeliği konusundaki açıklamasına rağmen, Tayvan’ın “kripto paralarla ilgili yaratıcılığı ve üretkenliği engellemeyi” planlamadığı belirtildi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin