DeFi çılgınlığı sürüyor! İşte bu yıl en çok kazandıran DeFi tokenler
DeFi çılgınlığı sürüyor! İşte bu yıl en çok kazandıran DeFi tokenler

Tayland’ın en büyük ticari bankası DeFi alanına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Siam Commercial Bank’ın girişim kolu olan SCB 10X, merkezi olmayan finansmana geçişte Alpha Finance Lab’ı destekliyor.

Tayland’ın en büyük ticari bankalarından biri olan Siam Commercial Bank, merkezi olmayan finans (DeFi) alanında hamleler yapıyor. Bankanın girişim kolu olan SCB 10X, kullanıcıları DeFi’ye çekmek için DeFi ekosistemi Alpha Finance Lab ile birlikte çalışıyor.

Kripto alanına yatırım

Tayland bankasının girişim kolu geçmişte Ripple ve BlockFi’ye yatırım yaparken, erken yatırımlar geçmişte SCB 10X’in stratejisinin bir parçasıydı. Girişim oluşturucu SCB 10X’in başkanı Kaweewut Temphuwapat, “SCB 10X, geleneksel ve merkezi olmayan finans sektörleri arasındaki boşluğu dolduran benzersiz bir ürün paketi oluşturmak için Alpha Finance Labs ile yeni gelişen teknolojileri benimsemeye kararlıdır” vurgusu yapıyor.

Alpha Finance Labs ayrıca Spartan Group, Multicoin Capital ve DeFiance Capital’in de dahil olduğu DeFi yatırımcıları tarafından destekleniyor.

DeFi ürünü

Şirketin ilk DeFi ürünü Alpha Homora, bir yatırımcının verim çiftliği havuzlarındaki konumunu güçlendirmek için hazırlanan bir protokoldür ve şu anda Ethereum blok zincirinde yayında.

Alpha Finance Labs, yatırım bankacılığı alanında geçmişi olan Tascha Punyaneramitdee liderliğindeki bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Duyuru, DeFi’nin patladığı bir zamanda geliyor ve DeFi’de kilitlenen toplam değer bu ay 12 milyar doların üzerine çıkmış durumda.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin