Tayland, saklanan kripto para birimleri için yeni karar aldı

Tayland, saklanan kripto para birimleri için yeni karar aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, ABD Adalet Bakanlığı’nın kripto para dünyasındaki önemli oyuncular üzerindeki baskıyı artırma duyurusunun ardından duruldu. Dün ani düşüşten sonra bugün, piyasada sakinlik hatta bir miktar geri çekilme görüldü. Bireysel performanslar haricinde yeteri kadar iyileşme olmadı.

Bitcoin son 24 saatte %2,26, Ethereum %3,57 düştü. Aynı şekilde altcoin’lerde de geri çekilme fazla oldu. SOL %7,05 ve Shiba Inu %11.84 oranında geri çekildi.

Küresel kripto piyasası değeri , önceki güne göre %2,81 düşüşle 968,79 milyar USD seviyesinde bulunuyor. Son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi, bir önceki güne göre %24,64 artışla 60,24 milyar USD oldu.

Diğer yandan Asya ülkesinden önemli bir adım geldi. Piyasadaki fiyatlanma bu şekilde devam ederken kripto paralar hakkında yeni bir düzenleme çıkardı.

Tayland, kripto para için düzenleme çıkardı

Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, salı günü kripto paralarla ilgili yeni bir düzenleme gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamaya göre düzenleyici tarafından önemli adımlar atılacak. Komisyon, “dijital varlıkların ve anahtarların saklanması için dijital cüzdanların yönetimi” hakkında yeni kurallar yayınladığını duyurdu. Yeni düzenlemeler 16 Ocak’ta yürürlüğe resmen girmiş oldu.

Thai SEC, müşterilerin dijital varlıkları için saklama hizmetleri sağlayan işletmelerin şunları yapması gerektiğini açıkladı:

Dijital varlıkların ve anahtarların verimli bir şekilde saklanmasını sağlamak ve müşterilerin varlıklarının güvenliğini sağlamak için bir dijital cüzdan yönetim sistemi oluşturun.

Dijital cüzdanların ve anahtarların yanı sıra bu politikayı açıklığa kavuşturmak için iletişim, eylem planları ve prosedürleri, iş denetimi ve politikaya uyumu sağlamak için iç kontrol” yönetimi için bir “politika ve yönergelere” sahip olmalıdır.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin