Bu yaz tatile TRON (TRX) ile daha ucuza git!
Bu yaz tatile TRON (TRX) ile daha ucuza git!

Bu yaz tatile TRON (TRX) ile daha ucuza git!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Travala.com turizm platformunun resmi olarak TRON’u (TRX) otel rezervasyonu için kabul ettiği kriptolar listesine eklediğini bildirdi. Bu, TRX kullanıcılarının dünya çapında hizmet veren 550.000’den fazla otele erişimini sağlar.

TRON ile %15 daha ucuz

Travala 2017 yılında kuruldu ve Bitcoin, Ethereum, XRP ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok kripto parayı kabul ediyor. Şimdi bu yenilikten yararlanabilecek daha fazla kullanıcı çekmek için TRON da listeye ekleniyor.

Ek olarak, kullanıcılar TRON ile ödeme yaparken %15’e kadar tasarruf sağlayabilir. Travala duyurusunda yeni kabulü şu şekilde açıklanıyor:

Http://Travala.com adresinde  %15 tasarrufla dünya çapında 550.000’den fazla otel rezervasyonu yapmak için TRX kullanabilirsiniz.

Travala, 210 ülkede gayrimenkul ile çalışıyor, bu yüzden bu programı kullanmak isteyen kullanıcılar için çok fazla seyahat seçeneği mevcut. Asıl önemli olan turizm sisteminde kriptoların kabulüdür. Siz bu yaz tatile nasıl gitmek istersiniz? Kripto paralar artık hayatın her yerinde.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin