Popüler altcoin Ethereum yeni bir artışın sinyalini verdi – işte ayrıntılar
Popüler altcoin Ethereum yeni bir artışın sinyalini verdi – işte ayrıntılar

Tartışmalar sürüyor: CME Ethereum vadeli işlemlerinin başlatılması fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CME’nin Ethereum vadeli işlemlerinin yakın zamanda piyasaya sürülmesi, varlık fiyatlarının Bitcoin’de olduğu gibi düşmesine neden olabileceğinden, kripto para piyasasındaki hava bu Pazartesi sabahı biraz rahatsız. Bununla birlikte, bazıları hala varlık üzerinde yükseliş olacağını bekliyor.

Birçoğu arasındaki korku, benzer vadeli işlem ürünlerinin Aralık 2017’de büyük Bitcoin borsası tarafından ilk kez piyasaya sürülmesinden sonra meydana gelen devasa piyasa çöküşünün tekrarlanacağıdır.

Vadeli işlemler, kurumsal traderların varlığı shortlamasına etkili bir şekilde izin verir ve Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyelerinde dolaştığını düşünürsek, çoğunluğun bunu yapması oldukça muhtemel.

Chicago Ticaret Borsası, bugün 8 Şubat’ta Ethereum Vadeli İşlemlerini başlatacak ve finansal olarak kapatılan (ETH değil ABD doları cinsinden ödenen) 50 ETH’lik sözleşme birimleri sunacak.

Kripto topluluğunun tepkisi

Analist Alex Krüger, 7 Şubat’taki bir tweet’inde, Bitcoin’i takip eden bir beta varlık olarak eklediği Ethereum için genel kurumsal talep için vadeli işlemlerin yükselişe geçtiğini belirtti.

“CME vadeli işlemleri, şu anda Grayscale’in ETHE riskinden korunmak için  ETH piyasalarına erişmekte güçlük çeken tarafların ETHE kurumsal talebinin artmasını sağlayarak spot talebi artırıp ETHE primini sıkıştırmasına olanak tanıyacak.”

Messari araştırmacısı Ryan Watkins, piyasa koşullarının şu anda 2017’den çok farklı olduğunu ve kurumların ETH satmak için acele etmeyeceğini belirten düşünceyi yineledi.

“Yaklaşan ETH CME vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinden duyulan korku saçma.”

Bu korku yalnızca bir veri noktasından kaynaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda Aralık 2017’deki piyasa koşulları ile şu anki piyasa koşulları arasında da açık farklar var.

DeFi Alliance üyesi ve endüstri gözlemcisi Qiao Wang da boğaların yanında ve 2021’in sonunda Ethereum için hala büyük bir kazanç öngörüyor.

Yükselişe denge eklemek için, kripto analisti ve trader ‘Crypto Whale’, 2017’de BTC vadeli işlemlerinin başlatılmasının ardından grafiği yayınladı ve “şimdi bunu satın almanın zamanı değil. Boğa piyasası sonunda sona erer ve çaylaklar beklemede kalır! ” diyor.

Ethereum fiyat görünümü

Yazının yayınlandığı sırada, Ethereum fiyatları son 24 saatte 1.600 doların biraz üzerinde sabit işlem görüyordu. 5 Şubat Cuma günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.760 $’a ulaştı ve fiyatlar, Pazartesi sabahı Asya seansında biraz sakinleşmeden önce Pazar günü geç saatlerde 1.500 $’ın biraz altına düştü.

bu yazı ilk defa cryptopotato tarafından yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin