Tarihin en büyük alcoin patlaması yaşanacak diyen ünlü isim radarındaki koinleri açıkladı
Tarihin en büyük alcoin patlaması yaşanacak diyen ünlü isim radarındaki koinleri açıkladı

Tarihin en büyük alcoin patlaması yaşanacak diyen ünlü isim radarındaki koinleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DataDash’ın kurucusu Nicholas Merten, tarihteki en büyük altcoin sezonunun tüm hızıyla devam ettiğini söylerken, dikkati üç dijital varlık üzerinde topluyor.

Altcoin sezonu

DataDash kurucusu, 382.000 abonesine, son altcoin pump hareketlerine rağmen, kripto piyasasının boğa döngüsünün henüz erken safhalarında olduğundan emin olduğunu söylüyor.

Altcoinler güç belirtileri gösterdiğinden, Merten performansını izlemek için Ampleforth’un (AMPL) piyasa değerini kullanıyor. 400 milyon doların altında bir piyasa değerine sahip olduğunu vurgulayan ünlü isim, AMPL’nin 2020 boğa döngüsünün üç aşamasını tekrarlarken önemli ölçüde multi milyar dolarlık bir değerlemeye dönüşebileceğine inanıyor.

“Genel olarak konuşursak, 2020 boyunca yapılmış gerçekten güzel bir teknik birikimimiz var ve bu, en iyi DeFi (merkezi olmayan finans) performanslarından biriydi, Ampleforth veya AMPL, yeniden satış veya esnek tedarik sağlayan kripto para birimlerinden biri.”

MARK ve Uniswap

Merten’in radarındaki bir başka koin, benzersiz yeniden satış yöntemleri nedeniyle Ampleforth ile makul bir şekilde rekabet edebileceğini söylediği Benchmark Protocol (MARK).

Merten’in listesindeki üçüncü altcoin, şu anki 18 $’lık fiyatından %177’nin üzerinde artabileceğini söylediği merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI).

“Pek çok insan merak ediyor, biliyorsunuz, hala 50 dolarlık fiyat hedefi konusunda gayet netim. Burada hala 50 dolara yaklaşacağımızdan eminim… Burada odaklanmak istediğimiz en önemli şey trend. Logaritmik grafikte, burası çok açık. Buradaki destek hattından uzakta büyük bir ortalık vardı ve sonra bu logaritmik destek hattı boyunca pekiştirmeye başladık ve şimdi yine iyimserlik geldikçe kırılma yaşamaya başladık ve sonunda bir üst seviye elde edeceğimizi düşünüyorum.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin