Tarihi gelişme! Tokenize edilmiş ilk banka hissesi piyasada
Tarihi gelişme! Tokenize edilmiş ilk banka hissesi piyasada

Tarihi gelişme! Tokenize edilmiş ilk banka hissesi piyasada

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İsviçre’nin önde gelen kripto şirketlerinden biri olan Sygnum, dünyanın gördüğü ilk tokenize banka hisselerini piyasaya sürdüğünü duyurdu. Mevcut bilgilere göre, hisselerin halka satışı beklentisiyle hisseler tokenize edildi.

Tokenize edilmiş banka hisseleri nasıl çalışacak?

Kripto bankasının basın açıklamasında hisseler, firmanın şirket içi Blockchain platformu olan Desygnate aracılığıyla tokenize edildi. Desygnate’in 2021 yılına kadar İsviçre’deki Blockchain operasyonlarına rehberlik edecek düzenlemelere uygun olarak geliştirildiği de ortaya çıktı.

Blockchain platformu, dağıtık bir defterde hisselerin dijital bir kopyasını çıkaracak. Hisse senetlerini koruyan yasal haklar ve sorumluluklar da defterde mevcut olacak.

IPO’nun yanına çok önemli bir alternatif eklendi

Sygnum’un tokenize edilmiş hissesi, firmalar tarafından geleneksel sermaye artırma yöntemine farklı bir seçenek sunuyor. Hisselerini satmak isteyen firmalar büyük ölçüde ilk halka arz (IPO) yöntemine bağlıydı. Ancak bu gelişmeyle birlikte, istenen sermayeyi toplamak için kullanılabilecek uygun bir alternatife sahipler.

Kripto şirketi, tokenize edilmiş banka hisselerinin tüm yasal gereksinimleri karşıladığını doğruladı. Söz konusu ürün verimli ve daha önce belirtilen IPO yöntemine daha kapsamlı bir alternatif sunuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin