Tarih tekerrür edecek mi? Bu altcoin süper düşüşü sonrasında ne yapıyor?

Tarih tekerrür edecek mi? Bu altcoin süper düşüşü sonrasında ne yapıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıklardaki oynaklık gerçekten fazla dediğimizde abartmadığımızı anlamanız gerekir. Bu piyasa içinde yer alan altcoin’ler öyle yükseliş ve düşüş yaşıyor ki görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Yükselişler insanı mutlu ederken ultra gerçekleşen çöküşler kasayı sıfırlıyor. Bunu Mayıs ayında Terra ile yaşadık ve gördük. Şimdi ise çöküşün yeni adı Gari Network oldu. Altcoin, son 1 ay içinde yüzde 90’dan fazla düştü. GARI’de yaşanan düşüş ise bir başka altocin’e benzetildi. İşte detaylar…

Yeni piyasaya sürülen kripto para birimi GARI’nın yakın zamanda birileri büyük bir kripto borsası olan KuCoin’e milyonlarca token attıktan sonra düşen blok zinciri tabanlı sosyal medya uygulaması Chingari için tarih tekerrür ediyor gibi görünüyor.

GARIUSD

Altcoin için tarih tekerrür ediyor

GARI’nın ani düşüşü, Chingari tokeninin binlerce yatırımcısı ve kullanıcısı arasında ani paniğe yol açtı. fiyat düşüşünün gerçek nedeni ortaya çıkana kadar Twitter’da topuluk büyük bir tepki gösterdi.

Altcoin için Polygon örneği gösteriliyor

Etkinlik, ilk günlerinde başka bir üst düzey Hint kripto projesine olanların tüm ayırt edici özelliklerini taşıyor. 2019 yılında, Matic Network olarak bilinen Polygon, balinalar tarafından benzer manipülasyonlar nedeniyle MATIC tokenin neredeyse silindiğini gördü. 

O zamanlar bir başkası, kendilerine hızlı bir kazanç sağlamak için denenmiş ve test edilmiş “pompala ve boşalt” taktiğini görmüştü.

Önceki haftalarda MATIC’in fiyatını yükseltmeye yardımcı olan sürekli satın alma baskısı ile, birileri çabucak avantaj elde ettiği için büyük bir çöküş yaşandı. Tüm varlıklarını bir kerede satarak, balina MATIC’in fiyatını %70’den fazla düşürmeyi başarmıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin