Bitcoin neden rekor kırdı? İşte 3 kritik sebep... Peki yükseliş sürecek mi?
Bitcoin neden rekor kırdı? İşte 3 kritik sebep... Peki yükseliş sürecek mi?

Tanınmış yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin yorumu geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcı Bill Miller, Perşembe günü yayımlanan ve MicroStrategy’ye odaklanan yeni bir yatırımcı mektubunda Bitcoin için önemli ifadelerde bulundu.

Bill Miller “Bitcoin muazzam bir teknoloji.”

4. çeyrek mektubu, Miller Value Partners’ın MicroStrategy’nin %0,75 dönüştürülebilir tahvilini satın aldığını ve hareketin arkasındaki mantığı araştırdığını belirtti. Bu konu, Bitcoin konusunda daha geniş bir araştırmaya dönüştü ve Miller şunları yazdı:

Artık Bitcoin’in ne olduğunu bildiğimize göre, birileri neden BTC’ye sahip olmak isteyebilir? Kısa cevap, Bitcoin’in likiditesini artı potansiyeli ile birleştiren başka bir varlık olmadığıdır. Bitcoin, muazzam derecede adreslenebilir durumda hala gelişmekte olan bir teknolojidir.

ABD’deki düzenleyici görünüm olumlu

Miller mektupta, düzenleyicilerin onu yasaklayacağı tartışması da dahil olmak üzere Bitcoin’e yönelik bazı eleştirileri çürütmeye çalıştı. Bu konuda şunları savundu:

Birden fazla yönetim altında çok az düzenleyici müdahale ile on iki yıldır çalıştı. ABD’deki Bitcoin için düzenleyici görünüm hiç bu kadar parlak olmamıştı, bu da neden bu kadar çok kurumun dahil olduğunu açıklayabilir.

Miller, Bitcoin’in “bir değer deposu veya değişim aracı olamayacak kadar değişken” olduğu eleştirisine gelince, Miller şunları söyledi:

Aslında, daha önce işaretlediğimiz gibi, sadece depolamak değerinden çok daha iyi bir iş çıkardı. Bitcoin’in oynaklığı Hazinelerinkine yaklaştığında, piyasa değeri ve fiyatı son derece yüksek olacak. Bu noktada, Bitcoin’in daha yaygın olarak kullanılan bir değişim aracı haline geldiği düşünülebilir.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin