Tanınmış NFT uzmanı piyasanın nereye gideceği konusunda öngörülerini paylaştı
Tanınmış NFT uzmanı piyasanın nereye gideceği konusunda öngörülerini paylaştı

Tanınmış NFT uzmanı piyasanın nereye gideceği konusunda öngörülerini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ve değiştirilemez token (NFT) uzmanı Kenn Bosak, NFT çılgınlığını önümüzdeki günlerde nelerin beklediğini paylaştı.

Yeni bir videoda, kripto analisti ve trader Ben Armstrong, Bosak’ı NFT popülaritesindeki patlama hakkında konuşmaya davet etti. Bosak, sektörün bir balon içinde olabileceğine inansa da bunun “tam adopsiyon” yolunda sadece bir adım olduğunu paylaşıyor.

“NFT henüz emekleme aşamasında”

“Küçük bir balon… Bu, gördüğümüz ilk mikro benimseme dalgası.

Maalesef, şu anda bulunduğumuz nokta “evcil hayvan rock” ve “Beanie Babies” seviyesindeki koleksiyon parçalarıyla sınırlı. Pokémon kartının ne olacağını veya Beanie Baby’nin ne olacağını bilmiyoruz.”

Bosak, Armstrong’a, NFT’lerin müzik de dahil olmak üzere birçok varlık sınıfının mülkiyetini merkezden uzaklaştırma olasılığı konusunda özellikle heyecanlandığını söylüyor.

“Şimdiye kadar yaptığım hiçbir şey yatırımcının bakış açısından değil, her zaman bir son kullanıcı perspektifinden. Ve ben sadece başarılı olan şeylerin son kullanıcısı olmaktan yararlanıyorum. Müzik almaya bakıyorum. Ve iTunes’dan bir şarkı satın almıyorum, yani ona sahip olmak istiyorum… Yeniden dağıtım istiyorum, lisanslama istiyorum. Cüzdanımdaki bu NFT, sahip olduğum müziğe, bir prodüksiyon şirketi stüdyosuna girip şöyle dememi sağlıyor: ‘Hey, o dövüş sahnesini biliyorsun, bence bu şarkı o dövüş sahnesine oldukça iyi uyacak.’ Ve müziğimi o dövüş sahnesine koydular… Şu an bulunduğum yer orası. Sahip olduğum müziği satın alıyorum.”

“Oyun alanını da dönüştürecek”

NFT uzmanı ayrıca dijital varlık sahipliğini, oyunu gelişiminin bir sonraki aşamasına taşımayı öngörüyor.

“Bu yıl en iyi yatırımım CHAIN ​​(Zincir Oyunları) oldu ve bunun nedeni, bir blok zinciri oyun projesindeki potansiyeli gördüğümden. Call of Duty oynarken ve kripto kazandığını gördüğüm insan sayısı artıyor. Esports 2.0, CHAIN ​​gibi şeylerle geliyor. Enjin (ENJ), WAX (WAXP) veya her neyse ve tüm bunların bir parçası olmak istedim.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin