Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”

Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış bir analist ve trader, Bitcoin ve XRP’nin uçurumun kenarında olduğunu ve kısa vadede önemli sorunlarla karşılaşabileceğini söylüyor.

Bitcoin ve XRP için yılın son bölümü sıkıntılı geçebilir

Credible Crypto adıyla anılan takma isimli bir analist, Twitter’taki takipçilerine XRP’de long pozisyonu aldığını ancak BTC geri çekildiği için durduğunu açıkladı.”

BTC bir gecede çirkin bir ret gördü ve uyandım. Aldığım kurulum aşağıda. Şimdi noktalı kırmızı çizgilerin altında bir hareket arıyoruz.

Analist şimdi dördüncü en büyük kripto para biriminin kilit bir destek alanına sarıldığı konusunda uyarıyor.

Noktalı kırmızı çizgiler temizlendi. Şimdi işler ilginçleşmeye başladı. Boğalar, düşük seviyelerde noktalı kırmızı çizgileri kaybetmek istemiyor, bu da boğa yönlü MS’te (piyasa yapısı) bir kırılmaya eşit olacak ve bizi 0,21’e düşürebilir.

Analist yakın vadede BTC’de de düşüş öngörüyor. Bitcoin’in geri çekilmeye devam edeceğine ve bir dönüşten önce 10.000 doların altına düşebileceğine inanıyor. Ancak BTC haftalık grafikte 9.600 doların üzerinde kaldığı sürece makro yükselişini sürdürecek.

Önce geri çekilme, sonra 12 bin dolar…

BTC’nin bir sonraki geri çekilmesi tamamlandıktan sonra, nihayet 2021’in ilk çeyreğinde 12.000 dolarlık direnci kırabileceğine inanıyor.

Altcoin piyasasına gelince, Credible Crypto önümüzdeki haftalarda Bitcoin’in potansiyel düşüşünü takip edecek önemli bir satış dönemi yaşanacağını tahmin ediyor. Altcoin piyasasında bir ayı bayrağı oluşumunu görüyor ve bunun %40’lık dev bir devalüasyonu katalize edebileceğini söylüyor.

Kripto stratejistine göre, en küçük piyasa değerine sahip altcoinler en savunmasız olarak kalmaya devam ediyor.

Bu formasyon standart bir ayı bayrağıdır ve bir çöküşün muhtemel olduğu anlamına gelir. Ve evet, daha küçük altcoin’ler genellikle daha sert, ana dallar daha az vurulur.

Bu arada Bitcoin’in yıl sonunda 2017 benzeri bir patlamaya hazır olduğuna dair iddialar söz konusu. Ayrıntılar için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin