Tanınmış analiste göre Bitcoin boğaları bu seviye için hazırlık yapıyor
Tanınmış analiste göre Bitcoin boğaları bu seviye için hazırlık yapıyor

Tanınmış analiste göre Bitcoin boğaları bu seviye için hazırlık yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bağımsız bir analiste göre Bitcoin boğaları 23.000 $’a doğru bir fiyat artışı için hazırlık yapıyor. CryptoHamster  isimli bir analist BTC / USD’yi birikim dostu bir düzende gördükten sonra yükseliş sonucunu ortaya çıkardı.

“Yükselen Üçgen” başlıklı yapı, çatı benzeri bir yatay direnç seviyesinin altında fiyatın iki veya daha yüksek düşüşler oluşturması durumunda ortaya çıkıyor.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

23.000 dolar seviyesinde bir Bitcoin çağrısı

Traderlar, bu paterni yükselişin devamı olarak yorumluyor. Oluşumu, tipik olarak, büyük yükseliş gösterilerinden sonra bir konsolidasyon olarak görünüyor. Varlığın aşırı alım durumunu etkisiz hale getirdiği ve yukarı doğru başka bir ayağa hazırlandığı bir dönemde ideal olarak, yatay direncin üzerindeki kırılma üçgen deseninin yüksekliğine göre devam eder.

Analist, benzer bir teknik açıklamaya dayanarak, “Şimdi, bu yükselen üçgen herkes tarafından görülebilir” diyerek “yapısı devam ederse, uzun ticaret hedefleri 22 bin dolar ve 23 bin dolar olur” vurgusu yapıyor.

Tahmin, Bitcoin’in 19.500-19.600 doların üzerine çıkmaya çalıştığı bir zamanda ortaya çıktı. Kripto para birimi sekiz hafta içinde neredeyse yüzde 100 arttıktan sonra, kısa vadeli düşüş görünümüne sahip traderlar, makul kârlar elde etmek için söz konusu bölgedeki varlıklarını sattı. Bu arada, yeni yükselen teklifler de düştü.

Birçok direnç odaklı duygu, daha önce Bitcoin fiyatının yükselmesine yardımcı olan faktörlerden ipuçları aldı. Bunlardan biri de koronavirüs aşısı ile ilgili gelişmeler. Pandemiyi kontrol altına almaya yardımcı olabilecek ve karşılığında ekonomileri normal olarak yeniden açabilecek bir aşı beklentileri, yatırımcıların güvenli liman varlıklarına maruz kalma riskini azaltır.

Temel bilgiler

Traderlar ve ana akım yatırımcılar, Federal Rezerv’in açık uçlu tahvil satın alma programı ve ultra düşük faiz oranı ortamının neden olduğu enflasyona karşı koruma sağlamak için kendi pazarına akın ederken, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’a ulaştı. Aşı, bu tür genişletici politikalara olan ihtiyacı azaltıyor.

ABD merkez bankası, bu Çarşamba acil durum kredilendirme olanaklarıyla piyasalara nasıl yaklaşmak isteyeceği konusunda daha fazla bilgi verecek.

BlackRock’ta küresel sabit gelirin baş yatırım sorumlusu Rick Rieder, Fed’in güvercin kalacağına inanıyor ve şu ya da bu şekilde “daha fazla mali teşvik” ve “daha fazla borçlanma” olacağını ekliyor. Goldman Sachs’taki ekonomistler de aynı çizgide düşünüyor.

Ekonomiye daha fazla likidite girme ihtimali ABD doları ve devlet tahvili getirilerindeki parlamayı koruyacaktır. Bu temeller, teknik göstergelerle de olsa, neredeyse analistin dikte ettiği tahminiyle aynı doğrultuda olan Bitcoin için yükseliş katalizörleri görevi görüyor.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin