Tanınmış analist Bitcoin fiyat hedefini güncelledi! BTC hangi seviyeye göz kırpıyor?
Tanınmış analist Bitcoin fiyat hedefini güncelledi! BTC hangi seviyeye göz kırpıyor?

Tanınmış analist Bitcoin fiyat hedefini güncelledi! BTC hangi seviyeye göz kırpıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış zincir analisti ve Bitcoin boğası Willy Woo, Bitcoin fiyat hedefini güncellediğini duyurdu. Woo’ya göre BTC’nin yeni yolu 200.000 doları işaret ediyor.

Bitcoin nereye gidiyor?

Bitcoin’in Peter McCormack’ın düzenlediği “What Bitcoin Did” isimli YouTube programının bölümünde konuşan Woo, 29.000 dolarlık alanı yalnızca “siyah bir kuğu” durumunda kırılacak sağlam bir destek seviyesi olarak tanımlıyor.

“Bu tür zincir üstü modellerin kırıldığını gördüğüm tek zaman, herkesin çıldırdığı ve terk ettiği çok çok kısa zaman dilimlerine benziyor. Normalde, gerçekten derin bir çukura girerler ve sonra yeniden başlar; sonra temellerin söylediği normlara geri döner, ancak bu yüz yılda bir yaşanır ve bunu gördük.

Şu anda benim için, sahip olduğum modellerin altında, fiyatı 29.000 dolar aralığında temelde aşağıya indirdiğimiz seviyenin altına, belki biraz daha aşağıya çekmek için siyah bir kuğu gerekir. Bu, gelen para miktarına bağlıdır.”

“200.000 doların üzerine çıkabilir”

Woo, Bitcoin için fiyat hedefinin sürekli olarak değiştiğini, ancak kripto paranın 200.000 doların üzerine çıkabileceğini açıkladı. Tanınmış analist kesin bir fiyat tahmini yapmadan önce önümüzdeki ayları görmek istiyor.

“Fiyat hedefi her gün fiyatla birlikte hareket eder, böylece sürekli olarak ayarlanır ve gidişata bakabiliriz. Şu anda BTC için fiyat hedefim 200.000 doların üzerinde.

200.000 ila 300.000 ABD doları en iyi noktadır, ancak yeterli fiyat işlemi verisine sahip değilim. Önümüzdeki üç ila altı ay içinde bu şeyin nasıl gideceğini görmek istiyorum ve sonra gerçekten sağlam bir şeye sahip olacağız çünkü en üst hedefe gitgide yaklaşacak.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin