Ünlü trader bu 5 altcoin’e işaret etti: Büyük kazançlar olacak
Ünlü trader bu 5 altcoin’e işaret etti: Büyük kazançlar olacak

Tanınmış analist 100 kat yükseliş beklediği 5 altcoin’i paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Lark Davis, büyük potansiyele sahip olduğuna inandığı bir avuç altcoin ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Tanınmış trader, 191.000 YouTube abonesine, sektör hızla büyümeye devam ederken, az bilinen beş kripto projesine odaklandığını söyledi.

1- SeaScape Network – Crowns (CWS)

Davis’in radarındaki ilk altcoin, Davis’in kendisini merkezsiz finans (DeFi) ekosisteminde iyi bir şekilde konumlandırdığını ve oyun endüstrisi ile kripto topluluğuna eriştiğini söylediği bir proje olan SeaScape Network.

“DeFi ve fungible tokenler (NFT’ler) için bir oyun ekosistemi platformudur, bu yüzden temelde burada gördüğümüz şey şu anda kripto para birimindeki en yeni trendlerden yararlanıyorlar.

Oyun endüstrisi inanılmaz derecede büyük. Oyun topluluğu, Blockchain dünyasına doğal bir uyum sağlıyor.”

Davis, SeaScape’in Crowns (CWS) tokeninin Uniswap’te olduğuna dikkat çekiyor. Ancak ICO’ya sahip olduğu için fiyatın önemli ölçüde arttığını söylüyor.

2- Bridge Mutual (BMI)

Davis’in listesindeki bir sonraki kripto para, yakın zamanda piyasaya sürülen başka bir token olan Bridge Mutual (BMI). Bridge Mutual, Davis’in uzun vadede ilgilendiği Polkadot üzerine inşa edilmiş, merkezsiz bir sigorta projesi.

Davis, projenin DeFi pazarının yetersiz hizmet alan bir sektöründe yer aldığını ve sigorta projelerinin kripto ekosisteminin temel bileşenleri olacağını açıkladı.

“Bu muhtemelen şu anda kriptoda yaklaşmakta olan ve yeterince temsil edilmeyen en önemli nişlerden biri. Sigorta çok önemli ve çok gerekli bir hizmet. Saldırıların ve istismarların riskleri şu anda DeFi’ye katılımı oldukça düşük tutan en büyük korkulardan biri olduğundan, temelde DeFi’de güven oluşturmak için tamamen gerekli olacak.”

3- Sifchain Finance (ROWAN)

Davis’in radarında yer alan üçüncü proje, zincirler arası işlemleri destekleyen omni-chain merkezsiz bir borsa olan Sifchain Finance (ROWAN). Token satış kaydı şu anda kapalı olsa da, kripto para yakında piyasaya çıkacak ve Davis, borsalara ulaştığında projedeki konumunu muhtemelen ikiye katlayacağını söylüyor.

4- Paralink Network (PARA)

Davis’in listesinde dördüncü sırada, çok zincirli bir oracle platformu olan Paralink Network (PARA) bulunuyor. Bu projenin Davis için öne çıkmasının nedeni, daha hızlı işlem hızları sağlayan ve bireylerin veritabanları, web siteleri ve API’lerde doğrulanabilir veriler aramasına olanak tanıyan benzersiz Paralink Sorgu Dili.

Davis ayrıca Paralink’in Polkadot üzerine kurulu olduğuna ve ekosistemdeki birçok projenin şu anda son derece iyi performans gösterdiğine dikkat çekiyor.

5- DAOventures

Davis’in öne çıkan son projesi, ortalama bir birey için DeFi’yi kolaylaştırmayı amaçlayan bir kripto robot danışmanı ve otomatik para yöneticisi olan DAOventures.

“Temelde ortalama bir insan için DeFi’yi süper kolay bir şekilde kullanmanın yollarını arıyorlar, bu nedenle yearn.finance (YFI) gibi bir pazara hitap ediyorlar, ancak bunu yapmanın gerçekten basit bir yolunu sunacak. Dolayısıyla, farming yapabileceğiniz, bir DeFi yöneticisi kullanabileceğiniz, ödünç verebileceğiniz ve ödünç alabileceğiniz, piyasa yapabileceğiniz ve tüm bunların hepsini risk tercihinizi belirlerken yapabileceğiniz DeFi’ye erişmek için güzel bir kullanıcı dostu gösterge paneli.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin