Bitcoin'de bu veriler yeni bir ralliye işaret ediyor
Bitcoin'de bu veriler yeni bir ralliye işaret ediyor

Tamam mı devam mı? Bitcoin’de bu metrik ilginç gelişmeyi işaretledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Par Haber – Bitcoin, bu hafta 20.000 doların oldukça üzerine çıktı ve boğa piyasasının gerçek olduğunu ve kripto para biriminin çok yakın vadede parabolik bir yükseliş gerçekleştirebileceğii gösterdi.

Yükseliş ne ile desteklendi?

Yükseliş, Haziran 2019’un en yüksek seviyesinden bu yana en yüksek “Gerçek Hacim” tarafından desteklendi. Kırılma sırasındaki yüksek hacim, artışın gerçek olduğunun ve alıcılar tarafından desteklendiğinin bir işaretidir. Ancak, “Gerçek Hacim” geçmişte yalnızca tersine çevirmeler sırasında bu tür noktalara ulaştığı için, bir düzeltmenin gelmekte olduğuna dair uğursuz bir işaret de olabilir.

Bitcoin gerçek hacmi, Haziran 2019’dan beri en yüksek zirveye ulaştı

Bitcoin bu hafta 20.000 doların üzerine çıktı ve bir nefes almadan önce kendisini 23.750 dolara taşıdı. Kilit direnç seviyesinin kırılması ve 20.000 dolarlık temiz bir takas, kripto boğa piyasasının geri döndüğünün ve hareketi desteklemek için hacimde bir artış geldiğinin bir işaretiydi.

Bol miktarda BTC el değiştirmesi ile alım satımın güçlü patlaması, Haziran 2019’un en yüksek seviyesinden bu yana en yüksek olan Bitcoin “Gerçek Hacim” de bir zirveye neden oldu.

O zamanlar kripto para birimi 13.800 dolara yükseldi. Bir sonraki en yüksek “Gerçek Hacim” seviyesi, Bitcoin’in bir kez daha 4.000 doların altına düştüğü Kara Perşembe çöküşü sırasında geldi.

Ancak tek korelasyon bu değil. Bu büyük dalgalanmaların her biri, Bitcoin “Gerçek Hacim” değerinde büyük bir artış gördü ve şimdiye kadar, mevcut ralli dışında her örnek, hemen ardından bir tersine dönüş ile sonuçlandı.

“Gerçek Hacim”, Bitcoin uzmanı Charles Edwards tarafından CoinMarketCap gibi sitelerdeki tüm “sahte” hacimleri filtrelemek için tasarlanmış bir araçtır. Edwards ayrıca Hash Ribbons ve diğer temel araçları yarattı.

bitcoinm real volume reversal VRPR

Bu artış “Gerçek Hacim” aslında bir kırılma olarak gizlenmiş bir tersine dönüş olabilir mi? Kırılmalar da bu tür hacim tarafından desteklenir, bu nedenle korelasyon kesin değildir.

Ancak hacim, neredeyse tüm traderlar ve analistler tarafından kendilerine değer verilen son derece yararlı bir teknik gösterge olabilir. Söylendiği gibi, hacim fiyattan önce geliyor. Bu durum Bitcoin için parabolik bir yükseliş anlamına gelebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin