Taklimakan Network
Taklimakan Network

Taklimakan Network, kripto parayı ana akıma getirmek için Linker Coin ile işbirliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amatör yatırımcıları endüstri uzmanlarıyla buluşturan Blockchain finans ve eğitim aracı Taklimakan Network, bugün herkes için kripto para piyasasını basitleştiren ve pek çok para birimi barındıran bir borsa olan Linker Coin ile bir mutabakat anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Şirketler, MOU’nun ikisi arasında AR-GE işbirliği için bir çerçeve oluşturmak için hazırlandığını bildirdi.

Taklimakan Network ve Linker Coin ortaklığı, şirketlerin vizyonları itibarıyla doğu bir işbirliği

Bu stratejik ortaklığın gerçekleşmesi hayli doğal, zira her iki şirket de kripto para birimlerini günlük yaşama adapte etmenin kolaylaştırılmasını, teknolojinin herkes tarafından anlaşılmasını ve kolay erişilebilir olmasını sağlamayı amaçlıyor.

Taklimakan Network platformu, herhangi bir kripto deneyimi ile yatırımcılar, tüccarlar ve meraklıları için bir eğitim kaynağı olarak oluşturuldu. Şirketin hedefi, finansal okuryazarlığı ve yatırım araçlarına ilişkin bilgi düzeyini arttırmanın yanı sıra analistleri, kripto danışmanlarını ve bireysel yatırımcıları genel pazarı genel bir seviyeye getirmek için bir araya getirmek. Taklimakan platformu web ve mobil tabanlı uygulama, kullanıcılara, korsan kaynaklı satın almalara katılma yeteneği ile birlikte, kullanıcıların bilinçli bir haber toplama ve analitik hizmet sunmasının yanı sıra, kullanıcıların tümüyle bilinçli kripto para birimi satın alma işlemlerine ve işlemlerine yardımcı olmalarını da sağlayacak.

Linker Coin’in bu ortaklıktaki rolü ne olacak?

Linker Coin’in Blockchain borsa alanındaki uzmanlığı burada faydalıdır. Analizler tamamlandığında ve bir kişi bir kripto para birimi satın almakla veya ticaretle ilgilenmekle ilgiliyse, bu işlemlerin sadece bir borsada yapılmasını zor bulabilirler. Buna ek olarak, e-oyun, dijital sağlık uygulamaları ve diğer hizmet platformları dahil olmak üzere birçok kripto tabanlı şirket, kullanıcılarına benzersiz hizmet tokenleri biçiminde ödüller sunmaktadır, ancak bunlar kendi ayrılan ekosistemleri dışında likidite veya esneklikten yoksun olabilir. Linker platformu, aslen Linker Coin ve kripto para birimi, finans ve e-ticaret pazarları üzerine kurulmuş çeşitli ekonomik ağlar arasındaki sistem içi işlemleri kolaylaştıran bir sistem koleksiyonudur. Linker Coin, insanların para birimlerini ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde serbestçe alışveriş yapabilecekleri bir borsa bürosu olarak düşünülebilir.

“Linker Coin ile olan stratejik ortaklığımız büyük önem taşıyor.”

Taklimakan Network Kurucusu ve CEO’su Rashid Yussup, kripto para birimlerine neredeyse baştan beri yatırım yapan erken bir kripto ve Blockchain meraklısıydı. Rashid, kripto para birimleri dünyasının, yeni başlayanlar ve hatta tecrübeli tüccarlar için opak ve çılgın görünebileceğini deneyimlerinden biliyor. Kendisi ve kurucu ortakları, dünyanın bu heyecan verici yeni pazarda ticarete ve yatırım yapmaya katılmak için gerekli bilgi ve açıklığı elde etmek için bir yere ihtiyaç duyduğunu fark ettiler.

Yussup:

Taklimakan Network platformunu yarattık, özellikle de yeni gelenlerin ticaret işlemlerinde kötü seçimler yapmamaları ve hileli hizmetlerle yakalanmamaları mümkün. Amacımız, herhangi bir ticaret seviyesindeki herhangi birinin finansal okuryazarlık ve kripto para pazarındaki kazanımlarını iyileştirme becerilerini geliştirebilmesini sağlamak. İşte bu yüzden Linker Coin ile olan stratejik ortaklığımız büyük önem taşıyor. Linker Coin çalışarak araştırma ve geliştirmemizi daha da ileriye götürebiliriz ve özel araçlarımız, tüccarlar ve yatırımcılara daha fazla esneklik sunmak için platformlarını geliştirdikleri için çok değerli olacaktır.

ICO süreci 6 Nisan’da başlıyor

Taklimakan Network, halka açık ICO’sunu başlatmaya hazırlanıyor. 9 Nisan’da başlayacak olan ICO süreci, 9 Haziran’a kadar sürecek. Ethereum ERC20 standart TKLN tokeninin her biri 0.05 dolar olacak ve altı seviye bonus sunulacak. Daha fazla bilgi için Taklimakan web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin