featured

Yeni ay, yeni fırsatlar! İşte, haziran ayında takip edilmeye değer 3 yeni kripto para birimi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bir süredir kırmızı bölgede. Birçok kripto para birimi mayıs ayında düşük performans gösterdi. Yine de, bazıları dikkat çekiyor. Ayrıca, bazı yeni coin’ler de piyasaya girdi. Bu yazıda Haziran 2022’de takip edilmesi gereken ve kazandırma potansiyeli olan 3 yeni kripto para biriminden bahsedilecektir.

kripto para

STEPN (GMT)

Web sitesine göre STEPN, sosyallik ve oyun bileşenlerine sahip bir Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır. Oyuncular yürüyerek, koşarak veya açık havada hareket ederek cazip kazançlar elde edebilirler. Kısacası, kullanıcılara taşınmak için ödeme yapılır.

Teknik incelemesine göre, STEPN çoğu insan için önemli bir günlük egzersiz etrafında yaratılmıştır: hareket etmek. Kullanıcılar Sneakers kondisyonunda NFT’ler ile kendilerini eğitiyorlar. Dolaşarak, koşarak veya dışarıda hareket ederek oyun içinde kullanılabilecek veya nakde çevrilebilecek paralar kazanırlar. Burada hatırlanması gereken önemli nokta, STEPN’in şu anda Genel Beta Aşamasında olduğudur. Bu nedenle teknik rapordaki içerikler gelecekte değiştirilebilir. Bu yazının yazıldığı sırada STEPN’in yerel token’ı olan GMT 1,05 dolar seviyesinden işlem görüyor.

STEPN, GST adlı bir yardımcı program token’ı ve bir yönetişim token’ı GMT ile çift standarda uyar. GST’nin sonsuz bir kaynağı vardır ve etkinlik için kazanılan uygulamanın parasıdır. GMT, kullanıcılar spor ayakkabılarını 30. seviyeye çıkardıktan sonra kazanılabilir. GMT’nin toplam arzı 6 milyardır ve şu şekilde dağıtılır:

Çevre ve hazine: %30

Hareket Et ve Kazan: %30

Özel satış: %16,3

Binance Launchpad satışı: %7

Takım: %14,2

Danışmanlar: %2,5

LooksRare (LOOKS)

Web sitesine göre LooksRare, katılım ödülleri olan NFT pazarıdır. Kullanıcılar, ödül kazanmak için NFT satın alabilir veya satabilir. LOOKS, yatırımcıları ve tasarımcıları katılım için şiddetle ödüllendiren LooksRare pazarını destekleyen yerel token’dır. LooksRare’in platform işlem ücretlerinin tamamı, LOOKS token stakerları tarafından kazanılır. Masrafları çoğunlukla bir kuruluşa verilen önceki nesil NFT pazarlarına doğrudan yanıt olarak geliştirilmiş bir ödül standardıdır. Bu yazının yazıldığı sırada LOOKS 0,49 dolardan işlem görüyor.

LOOKS, yerel yönetim token’ıdır ve toplam arzı 1 milyar dolardır. Kripto paranın arz dağılımı aşağıdaki gibi verilmiştir:

Topluluk: %75

Ekosistem geliştirme: %10

Takım: %10

Stratejik satış: %3.3

Likidite yönetimi: %1,3

ANC likiditesi: %5

Airdrop: %5

Step App (FITFI)

Kendi tanımlamalarına göre Step App token, tasarrufu, bahis, kilitleme, likidite teşvikleri, geri alımlar ve yanmalar içeriyor. Bunlar, hem oyun bonusları hem de oyun ekonomisinden alınan değer tarafından gösterilen talep tarafından yürütülür. FITFI token’ları yönetim token’larıdır.

Bunlar ekosistem ödemelerinden yararlanır. KCAL token’ları, SNEAK satın almak için kullanılan oyun içi token’lardır ve bir SNEAK stake ederken koşarak kazanılır. Arz dağılımı aşağıdaki gibi verilmiştir:

Madencilik, Kazanmak için Taşı : %30

Takım: %15

Pazarlama, Satın Almalar ve Lisanslar: %15

Stake, Likidite, MM ve Teşvikler: 20%

Kamu Satışı: %14

Ortaklar, Danışmanlar ve Danışmanlar: %6

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin