featured

Piyasa toparlanmaya çalışırken takip edilmesi gereken 3 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan yüksek oranlarda düşüşlerin arından, son birkaç saattir daha olumlu bir hava mevcut. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden SAND ve Enjin Coin grafiklerinde yükseliş sinyalleri veren şekiller oluşturdu. Ancak yine de rallilerini daha fazla hacimle desteklemeleri gerekiyor. Ayrıca Cardano, 20 EMA seviyesi ile boğuşmaya devam ederken 1,02 dolar işaretini geri almayı başardı.

Cardano (ADA)

Adından sıkça söz ettiren altcoin ADA, en son yukarı kanaldan yani, iki aylık direnç noktası olan 1,59 dolar seviyesinden düşüş yaşadı. ADA, 22 Ocak’ta dokuz ayın en düşük seviyesine doğru 18 Ocak tarihinden itibaren %44,02 oranında bir gerileme gördü. Sonuç olarak altcoin, EMA şeritlerinin altına düştü. Hatta hayati önem teşkil eden 1,02 dolar seviyesini kaybetti.

altcoin ADA grafik

Yukarı kanaldan düşüş yaşadığından beri, 20 EMA seviyesi ADA için sağlam bir direnç noktası olmuştu. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, boğalar bir toparlanma hareketi başlatarak başlatırken 1,02 dolar seviyesini geri almayı başardı.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, 1,063 dolardan işlem görüyor. RSI, düşen kama kırılmasının ardından 20 puanlık bir artış gördü. Yani, 44 işaretini geçti ve yarı çizgiyi test etmeyi hedefliyor. Hacim Osilatörü son iki gündür düşüş trendindeydi. Güçlü bir canlanmayı teyit etmek için hacimlerini artırması gerekiyor.

The Sandbox (SAND)

SAND boğaları, ayıların defalarca test etmesinin ardından 4,44 dolar seviyesini işaretini destek noktası koruyamadı. Altcoin, 22 Ocak’ta iki ayın en düşük seviyesine ulaşana kadar 26 Aralık’ın en yüksek seviyesinden itibaren %63,41 oranında bir geri çekilme gördü.

O zamandan beri ise 4 saatlik grafiğinde aşağı kanalda işlem gördü. Ardından altcoin toparlandıkça değeri 24 Ocak’ın en düşük seviyesinden %22’den fazla yükseldi. Sonuç olarak da bir aşağı kanaldan kopuşu gördü.

Bu yazının yazıldığı sırada SAND, 20-SMA seviyesinin üzerinde 3,2462 dolardan işlem görüyor. RSI, son dört günde 38 değerinin üzerinde keskin bir artış gösterdi. Yani, yükseliş eğilimi göstermek için yarı çizgiyi geçti. Bununla birlikte son mum çubukları, Hacim Osilatöründe daha düşük zirvelere işaret ederek zayıf bir boğa hareketine işaret ediyor.

Enjin Coin (ENJ)

ENJ, alt kanaldaki kırılmanın ardından 27 Aralık tarihinde üç haftanın en yüksek seviyesine ulaşana kadar %51,75’lik etkileyici bir toparlanma gördü. 3,08 dolar işareti güçlü bir direnç noktası olarak duruyordu. Ancak o zamandan itibaren istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı.

Ayılar baskılarını artırmaya devam ettikçe direnç noktası düşmeye başladı. Son satışlar, ENJ’nin değerinin %43’ünden fazlasını kaybetmesine ve 24 Ocak’ta dört ayın en düşük seviyesine gerilemesine neden oldu. Geçtiğimiz birkaç gün içinde ENJ, 1,7 doları test etmeye çalışırken grafiğinde bir kırılma gördü.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 1,675 dolardan işlem görüyor. SAND gibi, ENJ’nin RSI’sı da son kazanımlarla dengenin üzerine çıkmayı başardı. Üstüne üstlük, DMI hatları sonunda bir yükseliş geçişi yaptı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin